arai

Actionpics nyheter 3 nov

Hej bästa bandeltagare,

Nu är kalendern för 2024 färdigplanerad!
På söndag 5 nov kl 19.00 öppnar vi bokningen.

Kalendern 2024 ser ut som följande,
10-12 Maj Mantorp Park (fred, lörd, sönd)
29-30 Maj Gelleråsen
10-11 Juni Mantorp Park
1-2 Juli Gelleråsen
9-11 Augusti Anderstorp (fred, lörd, sönd)
6-8 September Mantorp Park (fred, lörd, sönd)

Precis som tidigare så bokar du din plats och om du ev. vill boka plats i depåbox.
Inga ytterligare kostnader eller val behövs.
EL i depå ingår som tidigare alltid i avgiften och är inget som behöver beställas till eller betalas ytterligare på plats.
Transponderservice ingår också precis som tidigare i avgiften och alla resultat publiceras löpande med sector tidtagning, anlyseringsmöjligheter m.m.

Låt oss göra 2024 till ett lika bra eller ännu mer fantastiskt år, vi längtar!

Ha nu en riktigt skön helg, kl 19 på söndag öppnar vi bokningen.

Bästa hälsningar från hela Actionpics Crew

Actionpics nyheter 20 mars

Hej bästa bandeltagare,
Sol och värme äntligen, vårkänslor i luften och man har redan hunnit med att se några motorcyklar ute på vägarna. Härligt!! Kommande säsong är bara runt hörnet, mindre än 2 mån kvar och därför hög tid att damma av hojen i garaget och ge den kärlek som den förtjänar. Nya däck, olja till hojen, ny hjälm eller ny skinnpyjamas, läs nedan om erbjudanden och nya samarbeten!

THF – Bridgestone,
Till säsongen 2022 kommer THF med Bridgestone vara leverantör och servicepartner på plats för däck. THF har jobbat med Bridgestone i många år och har nära samarbete med Bridgestones tekniker inom racing som även jobbar med utveckling. Dom har varit med THF under 2021 på tävlingar och vet vad som fungerar på svenska banor, det här kommer att bli bra! Passa på att förbeställa däck nu för det ryktas om prishöjningar framöver precis som i alla branscher med anledning av rådande bränslepriser som påverkar transporter och oroligheterna i Europa.
För kontakt och beställning, besök thfmoto.se .

Motul & Boove – Nytt samarbete 2022,
Actionpics har träffat ett nytt samarbete med Motul smörjmedelsprodukter som distribueras av Boove i Sverige. Boove är ett import/grossistföretag som arbetar med smörjmedel, reservdelar & tillbehör. Genom lokala återförsäljare förmedlas produkter över hela Sverige. Med Motuls produkter får hela teamets motorcyklar nu tillgång till marknadens bästa smörjmedel och det är vi ytterst tacksamma för eftersom det är viktigt att allt fungerar med motorcyklarna under trackdays, varje minut bantid är värdefull att kunna erbjuda dig som kund! Nu är det hög tid att göra sista smörjelsen på motorcykeln innan säsongen drar igång. Motuls produkter kan du beställa genom vår partner SBK One och du kan alltid få det enkelt levererat till motorbanan av SBK One när du ska åka med oss. Kolla även in Booves övriga produkter, flera av marknadens största namn och tillverkare på mc tillbehör som du kan beställa genom SBK One eller hos din lokala handlare om du föredrar.

SBK ONE – No1 leverantör av racingtillbehör,
SBK One kan erbjuda kampanjpriser på SBS bromsbelägg, Brembo bromsvätska, DID racing kedjor samt HiFlo oljefilter.
Prisexempel SBS DS, dualsinter racingbelägg 2250kr för en omgång (komplett båda oken).
Dessutom 10% rabatt på alla Lightech produkter under mars/april.
Ring på 0730-986755 eller maila på info@sbkone.net för frågor eller beställning.
Självklart kostnadseffektiv frakt över hela landet.

Onebike.se,
Sveriges bästa och mest professionella leverantör av högkvalitativ skyddsutrustning till ett konkurrenskraftigt pris! Nu är säsongen runt hörnet och du som Actionpics kund erbjuds 15% rabatt på ditt köp hos Onebike (gäller inte presentkort och reavaror) .
Använda koden ACTIONPICS när du ska betala för att erhålla rabatt.
Nytt visir, nya stövlar, nya handskar kanske? Kolla att ingen råtta har ätit hål på din svettiga handskar i vinter. För mycket eller för lite julmat och annat gott, Onebike har storleken du behöver : -)

Actionpics nyheter 15 sept

Hej bästa bandeltagare,

Tack alla nya och gamla deltagare för en fantastiskt bra säsongsavslutning, och tack till precis alla er härliga människor för en underbar säsong med som alltid härlig atmosfär, glada tillrop och givande möten människor emellan medans vi gör det vi älskar, kör hoj!
Så roligt att se alla glada förare med nya pb’n och lyckad körning den gågna helgen!
Tack alla samarbetspartners som ställt upp under året och alla dessutom värdefulla gåvor till utlottningen på banketten i lördags. Grattis alla vinnare!

Det finns massor med bilder från den gågna helgen som Lotta Kronåker – Crownfield Photo har tagit och dom ligger som exempelbilder på facebooksidan Crownfield.
Här hittar du även bilder från Anderstorp som blev något försenade, njut av bilderna och tagga gärna varandra!

Alla resultat av tidtagningen hittar du under Actionpics webbsida, klicka på resultat tidtagning. Resultaten är värdefulla för att du ska kunna analysera din körning och hitta svagheter om vad du kan förbättra. Använd med fördel ”sector analyse” för att se vilken sector du är bra eller sämre i och då veta var på banan du ska lägga mer fokus på träning. Vi genomförde två utbildningar under året och kommer att fortsätta med det nästa år så du som förare drar bäst nytta av tidtagningen.

Vad händer nu?,
Vi jobbar på med att färdigställa 2022 års kalender så vi kan presentera den så snart som möjligt, det brukar bli klart till början av november.
Så vi ber Er hålla er till tåls en stund och njuta av hösten. Vi kommer att presentera 2022 års kalender på facebook och i detta mailutskick.

Vi ses 2022 :-)

Köpa & Sälja biljetter i andra hand – Varning och Viktig information

  • SÄLJA & ÖVERLÅTA BILJETTER TRACKDAYS

Ibland händer det att man får förhinder och inte längre kan delta  på en bankörning som man har en bokad biljett till!
Det går naturligtvis då att sälja biljetten till någon annan, likaså köpa biljetten av någon som har en annons på en biljett.

Som köpare är först och främst viktigast att du köper en biljett till den hastighetsgrupp som du brukar åka i och mest troligt tillhör.
Vi kommer neka överlåtelser där t.ex. en snabb förare köper en biljett i lugnaste gruppen. Varför? Jo, någonstans måste dagen börja och det är ett säkerhetsproblem att blanda lugna/nybörjare med snabba förare som tänker sätta varvtider och visa vilken grupp dom hör hemma i för att sen kunna bli flyttade. Sådant beteende accepteras inte!
Som köpare av biljett bör du kontakta Actionpics och verifiera att säljaren har en biljett innan betalning sker och att biljetten är i rätt hastighetsgrupp.

Som säljare bör du se till att din annons tydligt anger vilken grupp biljetten har. Som säljare kan du aldrig lova att det går att byta grupp precis av samma anledning som ovan.

Säljaren skickar mail till info@actionpics.se med namn och kontaktuppgifter på köparen. Actionpics bekräftar att platsen stämmer och att överlåtelsen godkänns.
Säljare och köpare löser det ekonomiska med varandra och därefter meddelar säljaren att betalning har skett och först då bekräftar Actionpics att anmälan är uppdaterad och ändrad.

  • VARNING  BEDRÄGERI  KÖP & SÄLJ BILJETTER

Betala aldrig till en främmande person för en biljett utan att kontrollera med Actionpics att biljett och namn stämmer.
Det har förkommit att personer försöker sälja platser till Actionpics Trackdays bandagar fast dom inte har en giltig biljett bokad och betald.
Be om ordernummer och fullständigt namn för bokningen och kontrollera med Actionpics.

Actionpics nyheter 8 april

Hej bästa bandeltagare,
Säsongen närmar sig fort nu, om en dryg månad startar vi igång säsongen 2021 på Mantorp Park 14-16 maj.
Påminnelse – Slutbetalning ska ske senast onsdag 14 april!
Nya partnerskap och många bra samtal med befintliga partners har ägt rum som vi nu kan berätta lite mer om.


Västeråsdäck kommer att bemanna alla Actionpics trackdays med däckservice för Dunlop 2021.Detta innebär att du bör beställa/förboka dina Dunlopdäck till din kommande trackday hos Västeråsdäck i god tid för att vara säker på att inte stå utan. På plats i depån får du hjälp med omläggning av dina nya däck, förutsatt att du kan demontera hjulet/hjulen från din mc själv!Oavsett om du kör racedäck eller gatdäck eller mittemellan, Dunlop har däck för alla nivåer och Västeråsdäck hjälper dig ta fram rätt däck till din mc.
Kontakta Västeråsdäck inför kommande Mantorp Park 14-16 maj!
Tel: 021 – 12 95 00 E-post: info@vasterasdack.se
https://www.vasterasdack.se/motorsport/

Olofsson Auto & AB Race Cruisers,
Actionpics har glädjen att presentera AB Race Cruisers & Olofsson Auto som ny samarbetspartner.
Specialbyggnationer av Mercedes Benz Sprinter, VW Crafter och MAN.
Demofordon kommer att finnas på Actionpics trackdays att se, kom och prata med oss så kan vi sätta dig i kontakt med rätt person vid intresse.

Med inspiration av förkärleken för bilar och motorsport kan Olofsson Auto & AB Race Cruisers erbjuda den ultimata reselösningen oavsett om du vill ha ett semesterfordon eller ett fordon specialanpassat för motorsport eller annat.
Tillsammans med Manfred på Olofsson Auto i Norrköping bestämmer ni en spec, du lämnar fordonet och hämtar senare ombyggt registrerat och klart. Bara vrida på nyckeln och åka!

Nu drar säsongen igång och var ute i god tid med att skaffa ny utrustning!
Hade du glömt bort stöveln som hade ett hål, eller har du upptäckt att mössen har ätit hål på dina handskar under vintern eller vill du bara ha en ny bra hjälm?
Onebike.se har kunskap och allt du behöver till rätt priser och snabba leveranser.
Som Actionpics kund har du 15% rabatt på ordinarie priser, ange ACTIONPICS som rabattkod (gäller ej rea varor eller presentkort).

Platstillgången 2021 – Allmost sold out,
Hela den kommande säsongen är nästan fullbokad nu. Finns några enstaka platser kvar vissa datum i Grön grupp (lugn grupp) och dessa platser kan endast bokas genom kontakt med Actionpics på mail eller telefon.
Mantorp Park säsongsavslutning 10-12 sept är den enda dagen med platser kvar i flera grupper men troligen bara i någon dag ytterligare.
Sista platserna i de snabbare grupperna är få!

Mantorp Park säsongsavslutning 10-12 september,
Gul grupp: 6 st platser finns
Röd grupp: 1 st platser finns
Blå grupp: 5 st platser finns
Grön grupp: Plats finns (obs! lugn grupp)

Glöm inte att boka bankettmiddag till 11 sept!
Platstillgång 2021, se hemsida för aktuell status i webbshopen

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses i sommar!

Actionpics nyheter 17 februari

Hej bästa bandeltagare,
Säsongen närmar sig sakta, ryktas om att kylan släpper taget inom kort och plusgrader i stora delar av landet med lite skönare klimat, vi gillart!
Väldigt många datum under kommande säsong är nu fullbokade eller så återstår endast några få platser i t.ex. Grön grupp, se platstillgången längre ner.
Säsongsavslutningen på Mantorp Park med tillhörande bankettmiddag är mer än halvbokad, finns färre än 10 platser i det populäraste grupperna så det är hög tid att nypa en plats nu om du vill vara säker på att vara med!

Flera nya samarbeten har blivit klara, den här gången presenterar vi två av dem,
SBK One Racesupport och Swedish Race Parts.

 

SBK One Racesupport, här finns mycket kunskap som Du som kund och deltagare kan få nytta av!
Gelleråsen 27-28 maj blir första tillfället som SBK One kan närvara! SBK ONE har funnits i över 10 år och ägs och drivs av Fredrik Stigefelt. Motorcyklar och racing är en stor del av familjen Stigefelts vardag med bland annat stora framgångar i MotoGP. Affärsiden hos SBK ONE är att bygga och leverera fina banhojar anpassade helt efter kundens önskemål. Allt ifrån den enklaste trackday hojen till mästerskapsvinnare. Årligen byggs ca 30 färdiga motorcyklar. I många fall lämnar kunden in sin befintliga hoj som SBK One bygger om men ofta finns en färdig hoj på lager som kan anpassas efter önskemål.
Alla hojar som byggs och säljs är alltid dynokörda och testade så att när den rullas ut på banan fungerar den som den verkligen ska.
SBK One nås på tel 0730-986755 samt info@sbkone.net .
Motorcyklar på lager finns på sociala medier.

Kalender 2021 och platstillgången 17 feb,
Mantorp Park 14-16 maj,
Finns endast plats i Grön (lugn) grupp, övriga grupper fullbokade!
Kan endast bokas genom att kontakta oss då vi är mån om att rätt deltagare bokar Grön grupp!

Gelleråsen 27-28 maj,
Finns endast plats i Grön (lugn) grupp, övriga grupper fullbokade!

Mantorp Park 7 juni,
Actionpics Challenge Race: Finns plats
Ducati Klubbmästerskap: Fullbokat
Trackday Snabbare: Finns plats
Trackday Lugnare: Finns plats

Ring Knutstorp 21-22 juni,
Gul grupp: 1 st plats finns
Röd grupp: Fullbokad
Blå grupp: Fullbokad
Grön grupp: Finns plats (obs! lugn grupp)

Gelleråsen 5-6 juli,
Gul grupp: Fullbokad
Röd grupp: Fullbokad
Blå grupp: 2 st platser finns
Grön grupp: Finns plats (obs! lugn grupp)

Kinnekulle Ring 15-16 juli,
Finns endast plats i Grön (lugn) grupp, övriga grupper fullbokade!

Anderstorp 14-15 augusti,
Finns endast plats i Grön (lugn) grupp, övriga grupper fullbokade!

Mantorp Park säsongsavslutning 10-12 september,
Gul grupp: 10 st platser finns
Röd grupp: 8 st platser finns
Blå grupp: 9 st platser finns
Grön grupp: Plats finns (obs! lugn grupp)

Glöm inte att boka bankettmiddag till 11 sept också!
Platstillgång 2021, se hemsida för aktuell status i webbshopen

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses i sommar!

Actionpics 24 dec

Hej bästa bandeltagare,

God Jul tillönskar Actionpics alla våra motorcykelvänner.
Hoppas ni alla njuter av en fin men kanske något annorlunda julafton med någon eller några av er närmaste familj och kära.

Kalender 2021 och platstillgången,
Intresset för vår kalender säsongen 2021 har varit klart större än vi vågade hoppas, vi hade inte i vår vildaste fantasi kunnat föreställa ett oss sånt tryck på bokningen redan nu innan Lucia och Jul. Samtidigt som det glädjer oss så vet vi att många inte kan planera och boka redan nu för den kommande säsongen vilket är synd för flera grupper vissa datum är redan nu fulla eller kommer att vara inom kort.
Mantorp Park i maj är fullbokad i Gul, Röd och Blå grupp, finns några enstaka platser kvar på endast fredagen. Grön grupp kan endast bokas genom att kontakta oss då vi är mån om att rätt deltagare bokar den gruppen.
Gelleråsen 27-28 maj, Röd grupp fullbokad, enstaka platser kvar i Gul och Blå samt grön.
Mantorp Park 7 juni, finns platser i samtliga grupper, välj om du vill köra race eller trackday denna dag.
Ring Knutstorp 21-22 juni, bokad till mer än 50% redan!
Gelleråsen 5-6 juli, 2 st platser kvar i Röd grupp, fåtal i övriga grupper.
Kinnekulle Ring 15-16 juli, 1 st plats kvar i Röd grupp, några fler i Gul och Blå grupp.
Anderstorp 14-15 augusti, Blå grupp fullbokad. 3 st platser kvar i Röd grupp och 5 st i Gul grupp.
Mantorp Park säsongsavslutning 10-12 september är bokad redan nu till mer än 50% i några grupper, passa på att boka bankettmiddag också!

Vårt råd är att boka din plats nu snarast för som ni ser är det fåtal platser kvar till populära banor och datum. Vi vet att det är länge kvar, men för att säkra platsen så går det bra att betala 50% och resterande 50% senast 30dgr före bandagen. Vi skickar en påminnelse så du behöver inte hålla reda på det själv.

Platstillgång 2021, se hemsida för aktuell status i webbshopen

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Actionpics önskar Dig en riktigt God Jul!

Actionpics 1a Advent

Actionpics önskar alla en fin 1a advent.
Kom ihåg att använda rabattkoderna vid bokning av flera kakor….hrmm banor.
Vi har en fantastisk kalender 2021 med bra datum och bra banor, häng med så gör vi 2021 till nåt alldeles extra!

Actionpics nyheter 25 November

Hej bästa bandeltagare,
Nu har vi öppnat bokningen för 2021 års bandagar!
Vi har jobbat länge och haft många möten och pusslande för att hitta vad vi tror är en rimlig och riktigt bra kalender, hela tre st arrangemang är på helgdatum och det gillar ju semesterkontot!
Vi kommer naturligtvis fortsätta bemanna med dubbla ambulanser på samtliga dagar, för Er säkerhet och för att vi ska kunna vara så effektiva som möjligt.
Glädjande så är Ring Knutstorp tillbaka i kalendern, fantastiskt underhållande bana och fin anläggning. Scandinavian Raceway Anderstorp återkommer vi självklart till, finns ingen motsvarighet till denna otroliga anläggning i Sverige.
Och självklart racingarenan Gelleråsen och underbara svängande Kinnekulle Ring.
Men, allt börjar på Mantorp Park 14-16 maj (fredag-sönd) och vi avslutar säsongen på Mantorp Park 10-12 sept (fredag-sönd).

Boka tidigt rabatt – ange kod i webbshop,
15% rabatt på ordrar över 10 000:- innan 13 dec, använd rabattkod ” femton ”
10% rabatt på ordrar över 5 000:- innan 13 dec, använd rabattkod ” tio ”

Actionpics Challenge & Svenska Ducatiklubbens KM,
Mantorp Park 7 juni är en dag då vi återupplivar Actionpics Challenge som riktar sig till dig som vill testa att köra race. Max 25 startande, alla märken välkomna. I avgiften ingår 5 sessioner, träningar, kval och dubbla race heat på vardera 8 varv.
Tacksamt och hedrande så har Svenska Ducatiklubben anlitat oss med samma upplägg för klubbmästerskap, äger du en ducati så bli medlem i Svenska Ducatiklubben och häng med på detta tillsammans med många trevliga hjälpsamma entusiaster.
Vill du bara träna och köra trackday så kan du anmäla dig till gruppen Lugnare eller Snabbare, då får du 6×20 min trackdaysessioner denna dag och får samtidigt uppleva fyra starter och race, 25 ylande japs hojar eller 25 mullrande ducatis som alla vill vara först. Hårresande!

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

We miss u all!
Stay safe & healthy

Actionpics nyheter 11 oktober

Hej bästa bandeltagare,
Hösten har infunnit sig, har varit många varma fina dagar i september men nu i oktober så påminner temperaturerna om att säsongen är nog definitivt slut för det här året.
Men, planeringen för 2021 pågår för fullt och vi hoppas kunna presentera något riktigt bra under november månad.

Onebike erbjudande,
Onebike erbjuder Actionpicskunder 15% rabatt (gäller EJ reavaror).
Ange koden ACTIONPICS när du lägger beställning hos Onebike.se
Två supererbjudanden från Onebike nedan, stövel och hjälm!
En bra stövel kan vara skillnaden mellan en tidigt avslutad säsong eller inte. Instinktivt tar vi emot oss med fötter eller händer vid omkullkörning. Att investera i riktigt bra skyddsstövlar eller t.ex. en riktigt bra handske är väl värt för det kan vara helt avgörande när olyckan är framme.

 

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

We miss u all!
Stay safe & healthy