arai

Svedea + BMW Motorrad 8-9 aug = Sant

Med glädje kan vi meddela att produktansvarig för MC hos Svedea godkänt att deras försäkring gäller i Grön och Blå grupp på BMW Motorrad dagarna 8-9 aug Gelleråsen Arena.
Små förtydligande tillägg men inget som direkt påverkar dig som deltagare annat än positivt. Vi för dialog med fler bolag och uppdaterar vartefter.

Krav i Grön och Blå grupp,

 • Alla motorcyklar ska minst vara trafikförsäkrade i Grön och Blå grupp.
 • Alla motorcyklar ska vara godkända att användas i trafik, skattad och besiktigad.
 • Förare måste ha motorcykelkörkort och egen motorcykel.
 • Ingen tidtagning tillåts.
 • Omkörning endast tillåten på raksträckor och inte i kurvor.
 • Incidentrapportering (Registreringsnummer/personnummer) om skada inträffar i Grön eller Blå grupp, gäller även om man t.ex. välter omkull i depån.

Du anmäler dig till den grupp som du tror passar ditt tempo och beroende på om du har en registrerad och försäkrad mc eller inte.

Gruppindelning:

 • Grön – Nybörjare, kanske första gången på banan eller förare som är trygg i sig själv och åker i sitt passande tempo utan stress, obligatoriskt teoripass, reg försäkrad mc krav
 • Blå – Har kört bana tidigare och försöker utvecklas, har för avsikt att utvecklas och använda instruktör i gruppen, obligatoriskt teoripass, reg försäkrad mc krav
 • Röd – Har varit på ett antal bandagar och har ett bra grundtempo, övar på att utvecklas till nästa nivå. Racekåpor, slicks m.m. är godkänt i denna grupp.
 • Gul – Erfaren, har åkt mycket bana och är förutsägbar på banan, känner väl till sina broms och svängpunkter. Racekåpor, slicks m.m. är godkänt i denna grupp.

Professionella och erfarna instruktörer finns i samtliga grupper för att hjälpa just dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren.

 • Fullt utrustad ambulans med utbildad personal finns på plats om någon skadar sig
 • Samtliga instruktörer som medverkar har genomgått godkänd HLR utbildning

Actionpics nyheter 9 juni

Äntligen, säsongen är igång på riktigt!
Bravissimo!! Nationaldagsfirande 6 juni på bästa möjliga sätt med 100% italienskt, ett galet varmt Gelleråsen Arena med Ducati North Europé.
Återförsäljarna på plats servade sina kunder på bästa sätt med dricka, pepp och meckhjälp. Ni är alla bäst på vad ni gör med era kunder.
Ett fullbokat arrangemang med fantastiska deltagare som höll i och körde ända fram till klockan slog 17:59! Vi ses väl nästa år igen den 6e juni?

Tina från MeltrockPhoto MC fotograferade under dagen och har börjat lägga ut bilder på sin facebooksida, kolla här MeltrockPhoto MC , klicka på foton och välj album.

Next stop Mantorp Park 19-20 juni,
Du som är anmäld till nästa arrangemang på Mantorp Park 19-20 juni, det finns fem st platser kvar i depåbox. Vill du köra race men ännu inte anmält dig så måste anmälan för race APC Challenge ske senast 7 dgr före, tisdag kväll 11 juni stänger anmälan.

Slutbetalning Gelleråsen 11-12 juli,
Är du anmäld till Gelleråsen 11-12 juli men inte har slutbetalt din plats ännu? Notera att slutbetalningen ska vara Actionpics tillhanda senast tisdag 11 juni, påminnelse kommer att skickas med e-post.

BMW Motorrad Trackdays 8-9 aug – Powered By Actionpics,
Välkommen till BMW Motorrad Track Days!
I år har BMW Motorrad Nordic teamat upp med Actionpics.se för att kunna erbjuda en absolut oförglömlig upplevelse på banan och i depån tillsammans.
Alla BMW motorcyklar oavsett touring eller race är välkomna, det finns plats för alla då vi kör i olika hastighet/tempo grupper.
Utöver två heldagar med körning tillsammans med BMW Motorrad-vänner får du också tillfälle att prata med BMW Motorrads erfarna tekniker, provköra och uppleva nya S1000 RR och mycket mer.
Middag ingår på kvällen den 8e augusti.
Make life a ride!
Kostnaden för två heldagar är endast 2,000:-!
Bokning sker i webbshopen

Krav för att delta,
BMW motorcykel
Fullständig skyddsutrustning

Kalender 2019,
19-20 Juni – Mantorp Park
2 juli – Gelleråsen Arena Suzuki Sverige (endast suzuki mc)
11-12 Juli Gelleråsen Arena
18-19 Juli Kinnekulle Ring
8-9 Aug Gelleråsen Arena BMW Motorrad (endast bmw mc)
4-6 Sept Mantorp Park Säsongsfinal

Varmt välkomna till Actionpics 2019,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses i sommar!

// Actionpics.se

Actionpics nyheter 19 augusti

Gälleråsen Check, Snart Grand Finale Mantorp Park,
Tack alla deltagare för två bra dagar på Gelleråsen Arena 9-10 aug. Vi avslutade arrangemanget med race, Actionpics Challenge. Trots att väderappar visade på mindre bra väder så lyckades vi åter hålla solen framme mestadels.
After track mingel med buffé var som alltid mycket uppskattat. Där pratas och skrattas det friskt, härligt med sådan gemenskap.

Alla transpondertider och resultat finns med länkar på Actionpics Resultatsida, klicka här!

Bilder finns hos Nettefoto på Facebook, finns ett gäng visningsbilder på länkarna nedan.
För intresse av bilder på dig så maila på nettefoto@hotmail.com , går tyvärr inte att lägga ut bilder på alla förare men det finns :-).
Diverse exempel från trackday
Diverse exempel från race Actionpics Challenge

Next stop Mantorp Park 30-31 aug. Finns några platser kvar i Medel/Lugn grupp, skynda och boka för två minnesvärda dagar, trackday, race och en härlig gemensam middag.

Bankettmiddag Mantorp Park 30 aug,
Vi vill tillsammans med dig som deltagare göra torsdagen 30 augusti till en minnesvärd kväll med underhållning som musik, lotteri och en och annan prisutdelning!
Alla deltagare på banketten är med i utlottningen av en Arai Chaser-X från Vartex, värde 5699:-, det går att byta upp till en RX7 hjälm med mellanskillnad!
Missa inte detta unika tillfälle som händer för första gången, första gången är alltid speciellt, nästan som knäskrap :-)
Njut av en fantastisk middag i bästa sällskapet med vänner från banan och lite underhållning samtidigt.

När? På kvällen torsdag 30 augusti, kl. 19.30
Var? Ovanpå depåboxarna i ”logerna” där långbord dukas upp
Kostnad? 230kr per person och bokas i webbshopen
Sista anmälningsdag till bankettmiddag är Söndag 26e aug, boka!
Vad ingår? Se nedan + musik och en massa trevligheter och överraskningar

•Välkomstdrink med lite mingel
•Middag som består av Italienskt lantbröd, Örtfärskost, Citrongrillat kycklingbröst, Kryddstekt unggriskarré, Grönsallad, Rostad potatissallad, Italiensk pastasallad, Chilimajonnäs
•Kaffe med kaka som efterrätt

Till middagen ingår en Öl eller Cider alternativt ett glas Vin. Alkoholfritt alternativ finns också.
Ytterligare Öl, Cider, Vin finns att köpa till självkostnadspris, 20kr, alkoholfritt alternativ 10kr.
Banketten arrangeras i samarbete med Inte Bara Fest som erbjuder bandagar på Gotland Ring 24-27 juni 2019.

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 30-31 Aug – Fåtalet platser kvar

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses väl på Mantorp Park

// Actionpics.se

Actionpics nyheter 1 juli

Tack för Mantorp Park 25-26 juni,
Vi vill ge en stor eloge och tacka alla deltagare, resurser, instruktörer och samarbetspartner för två roliga och mycket fina dagar på Mantorp Park 25-26 juni. Unga/gamla/nya/stammisar, alla var så nöjda och tar i hand, kramas och tackar för väl genomförda dagar och för det vi gör för dem dessa dagar och att vi orkar hålla på och är så bra. Verklig energiboost att höra!

Ett urval av bilder från 25 juni och kontaktuppgifter till fotograf “Photo By Robban” finns på Facebook här.

Alla transpondertider och resultat finns med länkar på Actionpics Resultatsida, klicka här!

Grattis till alla som körde race och särskilt extra grattis till alla pristagare.

Kommande event, passa på nu,
Gelleråsen 12-13 juli är fullbokad men det finns 7 st platser kvar i depåbox att boka, hurry up and grab your spot!

Kinnekulle Ring 19-20 juli är fullbokad sedan länge!

Gelleråsen 9-10 augusti är både trackday & race round 3, finns 5-6 platser kvar i Race och Snabb grupp, några fler i Medel/Lugn grupp.

Mantorp Park 30-31 aug är både trackday & race round 4 där Race grupp redan är fullbokad!! Endast 3 st platser kvar i Snabb grupp och lite fler platser i Medel/Lugn grupp.

Passa på att boka nu innan det är för sent :-)

Next Stop Gelleråsen 12-13 juli!

Actionpics KALENDERN 2018,
– Gelleråsen 12-13 Juli – FULLBOKAT
– Kinnekulle 19-20 Juli – FULLBOKAT
– Gelleråsen 9-10 Aug – Fåtalet platser kvar
– Mantorp Park 30-31 Aug – Fåtalet platser kvar

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses i sommar

// Actionpics.se

Actionpics nyheter 20 maj

Tack alla som deltog på Mantorp Park 11-13 maj,
Tack för 3 helt galet bra dagar på Mantorp!
Kan inte sätta ord på vilket jobb alla funktionärer på posteringarna och i depå samt alla instruktörer gjorde dessa varma dgr.
Solen har lyst där vi var ( det ösregnade några km bort ), vinden var frånvarande och värmen närvarande, tack.
Och alla deltagare, snyggt kört, respekt för varandra och en sjukt massa happyfaces dessa dagar.
Transpondertider finns denna gång på Amigoo.se, finns länk här.
Depån tömdes sakta mot slutet på söndagen, alla goda ting är tre – Trackday, Actionpics, Sol :-)

Den 25-26 juni är vi tillbaka på Mantorp Park, kom och känn glädjen med oss då igen och då kan du även prova på race, Actionpics Challenge, klicka och boka!

Bilder 11-13 maj,
Fotograf Jonathan Balsvik har lagt ut ett urval med bilder på facebook.
Nu ligger ca 2000+ bilder uppe som lågupplösta om man känner för att bläddra igenom. De är dock helt obearbetade, dom är endast indelade gruppvis.
Maila till jb@jonathanbalsvik.se om du är intresserade av högupplösta, redigerade bilder. Säljes i paket om 100-300 kr beroende på hur många bilder som finns på dig.
Medel/Lugn grupp
Snabb grupp
Race grupp

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 11-13 Maj – FULLBOKAT
– Gelleråsen 6 juni – Ducati Sverige – Nästan fullbokat!
– Anderstorp 8-10 Juni – Endast 2 st platser kvar!
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli – Fåtal platser kvar!
– Kinnekulle 19-20 Juli – Fåtal platser kvar!
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se

Actionpics nyheter 30 april

Bandagspremiären närmar sig,
Till Actionpicspremiären på Mantorp Park 11-13 maj är det nu fullbokat och vi laddar upp för en superpremiärhelg. Provkörning av Ducati från Bike Göteborg som har personal på plats, provkörning av Arai hjälmar och Knox artiklar från Vartex. Mail om middagsmöjlighet i depån på fredag 11 maj och lördag 12 maj har skickats ut, kolla inbox och ev. skräpmail och svara tack :-)
Informationsmail om helgen kommer med mail kommande helg.

Missade du att boka Mantorp Park, eller vill du bara köra mer på Mantorp så kommer nästa chans redan 25-26 juni med Actionpics, klicka och boka!

Hojsläpp Bike Göteborg 5-6 maj,
Missa inte årets “hojsläpp” hos Bike Göteborg 5-6 maj. Festligheter med liveband på plats, provkörningar, butik fylld med erbjudanden, leverantörer på plats. Och funderar du på ny hoj och behöver finansiering så erbjuds 0,95% ränta den 5-6 maj. Actionpics är på plats hela helgen och pratar gärna bankörning.
Missa inte att boka in helgen 5-6 maj, vi ses väl där?

Grundkit för trackday – Bactor MC,
Tillsammans med Bactor har vi tagit fram ett “grundkit” för dig som kör bana aktivt och vill slippa borra själv i skruvar och muttrar vilket inte alltid är helt enkelt.
Bästa försäkringen både för Dig själv och dina kamrater på banan.
– Säkrade bromsar, byter man hjul ofta så finns ingen bättre säkerhetskontroll än att bromsoken är låsta med najtråd.
– Oljefilter och oljeplugg som du låser med najtråd varje gång du byter olja själv, och även påfyllnadslocket som kan bytas som tillval.
– Bort med ev. glykol ur kylsystemet så det inte blir såpahalt på banan om en olycka skulle inträffa.

Låsbart oljefilter, låsbar oljeplugg med magnet, låsbara bultar för bromsok i rostfritt (titan finns som tillval), MoCool för att ersätta glykol i kylsystemet.
Obs! MoCool innehåller inte frostskydd om din mc förvaras där risk för frysgrader uppstår!

Köp till olja, najtång och låstråd om du inte har tillgång till det.

Klicka på bilden nedan för att beställa.

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 11-13 Maj – FULLBOKAT
– Gelleråsen 6 juni – Ducati Sverige – Nästan fullbokat!
– Anderstorp 8-10 Juni – Endast 2 st platser kvar!
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli – Fåtal platser kvar!
– Kinnekulle 19-20 Juli – Fåtal platser kvar!
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se

Actionpics nyheter 23 mars

Snart fullbokat på Mantorp Park i maj,
Actionpicspremiären på Mantorp Park 11-13 maj (fred, lörd, sönd) börjar det bli ont om platser till. Snabb grupp är fullbokad sedan en tid, det finns TVÅ platser kvar i Race grupp (först till kvarn) och sen finns lite fler platser till Medel/Lugn grupp.

Ett kort stop på Gelleråsen under nationaldagen är planerat för att åt Ducati Sverige hjälpa till att genomföra deras officiella trackday för nya och gamla kunder som kör Ducati (notera att Ducati mc är ett krav denna dag).
Hög tid att boka nu för det finns endast en plats kvar i Medel, några fler i Lugn.

Nästa stop som blir Anderstorp 8-10 juni är väldigt bokad också, finns endast platser kvar i Medel/Lugn grupp, snabb och race grupp är fullbokade.

Sen åker cirkusen till Mantorp Park direkt efter midsommar och här finns det lite fler platser kvar. Denna gång på Mantorp Park kör vi även populära APC challenge race. Som närmaste supporter kan du från taket av depåboxarna se nästan hela varvet runt, tokspännande!

Gelleråsen 12-13 juli har lite platser kvar i samtliga grupper men det börjar minska och är mindre än fem platser kvar i Snabb grupp.

Kinnekulle Ring 19-20 juli har endast platser kvar i Lugn grupp, övriga grupper är fullbokade.

Q8 Oils & Actionpics,
Vi har i mer än tio år nu förvaltat förtroendet från Q8 Oils som leverantör och partner och är verkligen stolta över att Q8 Oils väljer att vilja fortsätta samarbeta med Actionpics även 2018.
Du som deltagare kommer kunna ta del av smörjolja för mc som vi lottar ut, träffa representant från Q8 oils för att fråga vad du undrar.
Och ibland kommer tomten komma med lite giveaways som utmärkt bra kedjeolja för att ge drivpaketet lite kärlek.

Grundkit för trackday – Bactor MC,
Tillsammans med Bactor har vi tagit fram ett “grundkit” för dig som kör bana aktivt och vill slippa borra själv i skruvar och muttrar vilket inte alltid är helt enkelt.
Bästa försäkringen både för Dig själv och dina kamrater på banan.
– Säkrade bromsar, byter man hjul ofta så finns ingen bättre säkerhetskontroll än att bromsoken är låsta med najtråd.
– Oljefilter och oljeplugg som du låser med najtråd varje gång du byter olja själv, och även påfyllnadslocket som kan bytas som tillval.
– Bort med ev. glykol ur kylsystemet så det inte blir såpahalt på banan om en olycka skulle inträffa.

Låsbart oljefilter, låsbar oljeplugg med magnet, låsbara bultar för bromsok i rostfritt (titan finns som tillval), MoCool för att ersätta glykol i kylsystemet.
Obs! MoCool innehåller inte frostskydd om din mc förvaras där risk för frysgrader uppstår!

Köp till olja, najtång och låstråd om du inte har tillgång till det.

Klicka på bilden nedan för att beställa.

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 11-13 Maj
– Gelleråsen 6 juni – Ducati Sverige
– Anderstorp 8-10 Juni
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli
– Kinnekulle 19-20 Juli
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se

Actionpics nyheter 19 januari

Actionpics & Vartex inleder samarbete till säsongen 2018,
Vartex är ett av Sveriges ledande grossistföretag inom cykel, mc tillbehör och motionsredskap. Välkända varumärken som Arai, Knox, Held, Daytona m.fl. finns i sortimentet från Vartex.
Under 2018 på Actionpics trackdays kommer du som deltagare ha möjlighet att testa Arai Chaser-X och flaggskeppet inom racing RX-7V samt handskar och ryggskydd från Knox. Du som är intresserad av att testa utrustning på riktigt innan du köper din nästa hjälm t.ex. har här världens möjlighet att inte bara spegla dig, klämma och känna. Låna en hjälm och kör ett pass, eller varför inte ett par handskar från Knox, kanske dina nästa handskar.
Nu längtar vi mer än någonsin efter att duka upp detta på Mantorp Park 11-13 maj åt Er, varmt välkomna!

Officiell Ducati Sverige trackday,
Actionpics har fått förtroendet att arrangera en officiell trackday åt Ducati Sverige som kommer genomföras på Gelleråsen den 6e juni, en märkesdag för Ducati på Sveriges nationaldag. En heldag på banan med instruktörer, representanter från Ducati och återförsäljare.
Alla som kör en Ducati, ny som gammal, liten som stor är välkommen att anmäla sig. Monster, Scrambler eller Panigale, det finns ingen begränsning.
Vi kör i olika grupper efter fart och erfarenhet, finns plats för alla nivåer av talang eller icke talang. Anmälan görs på Actionpics webb.

MC Mässan 2018,
Årets MC mässa närmar sig, nästa vecka den 25-28 januari i Göteborg.
Vi kommer att befinnas oss på mässan under fredag och lördag för att se alla nyheter och besöka våra samarbetspartners.
Ryck tag i oss om du ser oss, hoppas vi ses :-)

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 11-13 Maj
– Gelleråsen 6 juni – Ducati Sverige
– Anderstorp 8-10 Juni
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli
– Kinnekulle 19-20 Juli
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se

Actionpics nyheter 30 december

Nya året väntar runt hörnet,
Det nya året väntar runt nästa kurva, kanske efter “parisen” på Mantorp, ut på start & mål efter “karusellen” på Anderstorp eller ut genom “esset” på Gelleråsen. Vilken stjärna på himlen är din favorit? Vårt nyårskort som symboliserar våra stjärnpunkter under året står för magin vi och ni tillsammans skapar när vi träffas under säsongen för att göra det vi älskar!

Actionpics med personal önskar alla nya och gamla kunder ett riktigt varmt
Gott Nytt År
från djupet av våra hjärtan och att alla oavsett när ni tänker köra får den varmaste, torraste och snabbaste säsongen någonsin 2018.

Sista dygnet med 10% boka tidigt rabatt nu,
Dax att planera nästa år nu om du inte redan gjort det för vi ser förväntansfullt fram mot kommande säsong och att få träffa just Dig!
Kinnekulle Ring är redan fullbokad i Snabb grupp och flera dagar börjar få liknande status, vänta inte för länge nu.
Bokning för minst 5 000:- i värde ger 10% rabatt, använd kupongkod “tio”.
Rabattkoden är giltig till tolvslaget på nyårsafton och en gång per person, kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Betala 50% som bokningsavgift nu och resterande nästa år, dock senast 30dgr före din trackday.
Är det inte skönt att kunna dela upp betalningen så här års?

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 11-13 Maj
– Anderstorp 8-10 Juni
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli
– Kinnekulle 19-20 Juli
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se

Actionpics nyheter 23 december

Dan före dopparedan,
Ja imorgon är det då äntligen julafton och vi önskar Er alla en riktigt God Jul och en skön ledighet i några dagar för att spendera med nära och kära.

Alla på vår jord en jul bör få
oavsett om vi ensamma eller tillsammans gå

Sista veckan med 10% boka tidigt rabatt nu,
Bokning för minst 5 000:- i värde ger 10% rabatt, använd kupongkod “tio”.
Rabattkoden är giltig till tolvslaget på nyårsafton och en gång per person, kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Betala 50% som bokningsavgift nu och resterande nästa år, dock senast 30dgr före din trackday.
Är det inte skönt att kunna dela upp betalningen så här års?

Psssst, glöm inte bort att det ingår alltid EL och och alla deltagare är SMA försäkrade under trackday med Actionpics.
Bactor MC är som alltid tidigare på plats för däck/tillbehör.
Alltid transpondermöjlighet med professionell operatör som sköter tidtagningen.

Och sist men inte minst, the Race is On – Vi kör återigen Actionpics Challenge!

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 11-13 Maj
– Anderstorp 8-10 Juni
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli
– Kinnekulle 19-20 Juli
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se