Actionpics nyheter 8 april

Hej bästa bandeltagare,
Säsongen närmar sig fort nu, om en dryg månad startar vi igång säsongen 2021 på Mantorp Park 14-16 maj.
Påminnelse – Slutbetalning ska ske senast onsdag 14 april!
Nya partnerskap och många bra samtal med befintliga partners har ägt rum som vi nu kan berätta lite mer om.


Västeråsdäck kommer att bemanna alla Actionpics trackdays med däckservice för Dunlop 2021.Detta innebär att du bör beställa/förboka dina Dunlopdäck till din kommande trackday hos Västeråsdäck i god tid för att vara säker på att inte stå utan. På plats i depån får du hjälp med omläggning av dina nya däck, förutsatt att du kan demontera hjulet/hjulen från din mc själv!Oavsett om du kör racedäck eller gatdäck eller mittemellan, Dunlop har däck för alla nivåer och Västeråsdäck hjälper dig ta fram rätt däck till din mc.
Kontakta Västeråsdäck inför kommande Mantorp Park 14-16 maj!
Tel: 021 – 12 95 00 E-post: info@vasterasdack.se
https://www.vasterasdack.se/motorsport/

Olofsson Auto & AB Race Cruisers,
Actionpics har glädjen att presentera AB Race Cruisers & Olofsson Auto som ny samarbetspartner.
Specialbyggnationer av Mercedes Benz Sprinter, VW Crafter och MAN.
Demofordon kommer att finnas på Actionpics trackdays att se, kom och prata med oss så kan vi sätta dig i kontakt med rätt person vid intresse.

Med inspiration av förkärleken för bilar och motorsport kan Olofsson Auto & AB Race Cruisers erbjuda den ultimata reselösningen oavsett om du vill ha ett semesterfordon eller ett fordon specialanpassat för motorsport eller annat.
Tillsammans med Manfred på Olofsson Auto i Norrköping bestämmer ni en spec, du lämnar fordonet och hämtar senare ombyggt registrerat och klart. Bara vrida på nyckeln och åka!

Nu drar säsongen igång och var ute i god tid med att skaffa ny utrustning!
Hade du glömt bort stöveln som hade ett hål, eller har du upptäckt att mössen har ätit hål på dina handskar under vintern eller vill du bara ha en ny bra hjälm?
Onebike.se har kunskap och allt du behöver till rätt priser och snabba leveranser.
Som Actionpics kund har du 15% rabatt på ordinarie priser, ange ACTIONPICS som rabattkod (gäller ej rea varor eller presentkort).

Platstillgången 2021 – Allmost sold out,
Hela den kommande säsongen är nästan fullbokad nu. Finns några enstaka platser kvar vissa datum i Grön grupp (lugn grupp) och dessa platser kan endast bokas genom kontakt med Actionpics på mail eller telefon.
Mantorp Park säsongsavslutning 10-12 sept är den enda dagen med platser kvar i flera grupper men troligen bara i någon dag ytterligare.
Sista platserna i de snabbare grupperna är få!

Mantorp Park säsongsavslutning 10-12 september,
Gul grupp: 6 st platser finns
Röd grupp: 1 st platser finns
Blå grupp: 5 st platser finns
Grön grupp: Plats finns (obs! lugn grupp)

Glöm inte att boka bankettmiddag till 11 sept!
Platstillgång 2021, se hemsida för aktuell status i webbshopen

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses i sommar!