Actionpics nyheter 20 mars

Hej bästa bandeltagare,
Sol och värme äntligen, vårkänslor i luften och man har redan hunnit med att se några motorcyklar ute på vägarna. Härligt!! Kommande säsong är bara runt hörnet, mindre än 2 mån kvar och därför hög tid att damma av hojen i garaget och ge den kärlek som den förtjänar. Nya däck, olja till hojen, ny hjälm eller ny skinnpyjamas, läs nedan om erbjudanden och nya samarbeten!

THF – Bridgestone,
Till säsongen 2022 kommer THF med Bridgestone vara leverantör och servicepartner på plats för däck. THF har jobbat med Bridgestone i många år och har nära samarbete med Bridgestones tekniker inom racing som även jobbar med utveckling. Dom har varit med THF under 2021 på tävlingar och vet vad som fungerar på svenska banor, det här kommer att bli bra! Passa på att förbeställa däck nu för det ryktas om prishöjningar framöver precis som i alla branscher med anledning av rådande bränslepriser som påverkar transporter och oroligheterna i Europa.
För kontakt och beställning, besök thfmoto.se .

Motul & Boove – Nytt samarbete 2022,
Actionpics har träffat ett nytt samarbete med Motul smörjmedelsprodukter som distribueras av Boove i Sverige. Boove är ett import/grossistföretag som arbetar med smörjmedel, reservdelar & tillbehör. Genom lokala återförsäljare förmedlas produkter över hela Sverige. Med Motuls produkter får hela teamets motorcyklar nu tillgång till marknadens bästa smörjmedel och det är vi ytterst tacksamma för eftersom det är viktigt att allt fungerar med motorcyklarna under trackdays, varje minut bantid är värdefull att kunna erbjuda dig som kund! Nu är det hög tid att göra sista smörjelsen på motorcykeln innan säsongen drar igång. Motuls produkter kan du beställa genom vår partner SBK One och du kan alltid få det enkelt levererat till motorbanan av SBK One när du ska åka med oss. Kolla även in Booves övriga produkter, flera av marknadens största namn och tillverkare på mc tillbehör som du kan beställa genom SBK One eller hos din lokala handlare om du föredrar.

SBK ONE – No1 leverantör av racingtillbehör,
SBK One kan erbjuda kampanjpriser på SBS bromsbelägg, Brembo bromsvätska, DID racing kedjor samt HiFlo oljefilter.
Prisexempel SBS DS, dualsinter racingbelägg 2250kr för en omgång (komplett båda oken).
Dessutom 10% rabatt på alla Lightech produkter under mars/april.
Ring på 0730-986755 eller maila på info@sbkone.net för frågor eller beställning.
Självklart kostnadseffektiv frakt över hela landet.

Onebike.se,
Sveriges bästa och mest professionella leverantör av högkvalitativ skyddsutrustning till ett konkurrenskraftigt pris! Nu är säsongen runt hörnet och du som Actionpics kund erbjuds 15% rabatt på ditt köp hos Onebike (gäller inte presentkort och reavaror) .
Använda koden ACTIONPICS när du ska betala för att erhålla rabatt.
Nytt visir, nya stövlar, nya handskar kanske? Kolla att ingen råtta har ätit hål på din svettiga handskar i vinter. För mycket eller för lite julmat och annat gott, Onebike har storleken du behöver : -)