Actionpics nyheter 15 sept

Hej bästa bandeltagare,

Tack alla nya och gamla deltagare för en fantastiskt bra säsongsavslutning, och tack till precis alla er härliga människor för en underbar säsong med som alltid härlig atmosfär, glada tillrop och givande möten människor emellan medans vi gör det vi älskar, kör hoj!
Så roligt att se alla glada förare med nya pb’n och lyckad körning den gågna helgen!
Tack alla samarbetspartners som ställt upp under året och alla dessutom värdefulla gåvor till utlottningen på banketten i lördags. Grattis alla vinnare!

Det finns massor med bilder från den gågna helgen som Lotta Kronåker – Crownfield Photo har tagit och dom ligger som exempelbilder på facebooksidan Crownfield.
Här hittar du även bilder från Anderstorp som blev något försenade, njut av bilderna och tagga gärna varandra!

Alla resultat av tidtagningen hittar du under Actionpics webbsida, klicka på resultat tidtagning. Resultaten är värdefulla för att du ska kunna analysera din körning och hitta svagheter om vad du kan förbättra. Använd med fördel ”sector analyse” för att se vilken sector du är bra eller sämre i och då veta var på banan du ska lägga mer fokus på träning. Vi genomförde två utbildningar under året och kommer att fortsätta med det nästa år så du som förare drar bäst nytta av tidtagningen.

Vad händer nu?,
Vi jobbar på med att färdigställa 2022 års kalender så vi kan presentera den så snart som möjligt, det brukar bli klart till början av november.
Så vi ber Er hålla er till tåls en stund och njuta av hösten. Vi kommer att presentera 2022 års kalender på facebook och i detta mailutskick.

Vi ses 2022 :-)