arai

Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Lenoa AB

Kontaktadress: Hjortrongränd 9, 595 58 Mantorp

E-post: info@actionpics.se
Telefonnummer: 073-687 35 04

Organisationsnummer: 559000-1284

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal.
Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.
Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta oss.

Lenoa AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte Lenoa AB leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsdatum.

Det finns i allmänhet ingen ångerrätt på biljetter till sportevenemang, konserter och andra evenemang. Vid köp av av kultur & idrottsevenemang på en tidsbestämd dag/datum gäller inte 14 dgr ångerrätt som regleras i lagen om distansavtal, källa Konsumentverket. Vi hjälper dig gärna i största möjliga mån att överlåta bokad plats till annan deltagare vid förhinder, kontakta Lenoa AB / Actionpics.

Lenoa AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

  • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Betalningsalternativ

  • Swish. Betalning med Swish till nummer 123 338 1241 Lenoa AB, uppge ordernummer som meddelande.
  • Bankgiro. Du betalar in på vårt bankgiro 238-0285 och uppger ditt ordernummer. Betalningen skall vara tillhanda inom #10 dagar# med minst bokningsavgiften från beställningsdagen.
  • Faktura företag. Ange fullständiga företagsuppgifter med organisationsnummer när du skapar din order.

Sekretess

Lenoa AB tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till info@actionpics.se

Enligt personuppgiftsförordningen GDPR informerar Lenoa AB om att följande uppgifter sparas om dig som kund.
För och efternamn,  adress, telefon, e-post adress.

Uppgifterna kommer att sparas upp till 7 år enligt Bokföringslagen eller till dess annan lag föreskriver.

Lenoa AB tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Covid-19,

I de fall som myndigheter förändrar villkor och restriktioner så att motorbanorna ej får användas som planerat och det ej kan genomföras planerad aktivitet, finns två alternativ för inbetalda anmälningsavgifter.
1. Kund erbjuds ett datum senare under året, i mån av plats.
2. Kund erbjuds motsvarande datum/aktivitet nästkommande år.

Avbokning & Reklamation

Det finns i allmänhet ingen ångerrätt på biljetter till sportevenemang, konserter och andra evenemang. Om körtiden vid evenemanget reduceras, till exempel på grund av uppkommen personskada, minskad friktion på banan eller dåligt väder kommer ingen återbetalning av erlagd deltagaravgift ske.
Om du befinner dig i en situation där du förhindras från att delta i en bokad händelse på grund av skada eller sjukdom, rekommenderar vi att du säljer/överlåter betald plats på annan person.
Vi hjälper dig gärna att överlåta bokad plats, kontakta info@actionpics.se så får du information om hur du ska gå tillväga.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas. I nämnda fall sker ej återbetalning av erlagd avgift.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Lenoa AB att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

Lenoa AB, Hjortrongränd 9, 595 58 Mantorp
info@actionpics.se
073-687 35 04