Actionpics 24 dec

Hej bästa bandeltagare,

God Jul tillönskar Actionpics alla våra motorcykelvänner.
Hoppas ni alla njuter av en fin men kanske något annorlunda julafton med någon eller några av er närmaste familj och kära.

Kalender 2021 och platstillgången,
Intresset för vår kalender säsongen 2021 har varit klart större än vi vågade hoppas, vi hade inte i vår vildaste fantasi kunnat föreställa ett oss sånt tryck på bokningen redan nu innan Lucia och Jul. Samtidigt som det glädjer oss så vet vi att många inte kan planera och boka redan nu för den kommande säsongen vilket är synd för flera grupper vissa datum är redan nu fulla eller kommer att vara inom kort.
Mantorp Park i maj är fullbokad i Gul, Röd och Blå grupp, finns några enstaka platser kvar på endast fredagen. Grön grupp kan endast bokas genom att kontakta oss då vi är mån om att rätt deltagare bokar den gruppen.
Gelleråsen 27-28 maj, Röd grupp fullbokad, enstaka platser kvar i Gul och Blå samt grön.
Mantorp Park 7 juni, finns platser i samtliga grupper, välj om du vill köra race eller trackday denna dag.
Ring Knutstorp 21-22 juni, bokad till mer än 50% redan!
Gelleråsen 5-6 juli, 2 st platser kvar i Röd grupp, fåtal i övriga grupper.
Kinnekulle Ring 15-16 juli, 1 st plats kvar i Röd grupp, några fler i Gul och Blå grupp.
Anderstorp 14-15 augusti, Blå grupp fullbokad. 3 st platser kvar i Röd grupp och 5 st i Gul grupp.
Mantorp Park säsongsavslutning 10-12 september är bokad redan nu till mer än 50% i några grupper, passa på att boka bankettmiddag också!

Vårt råd är att boka din plats nu snarast för som ni ser är det fåtal platser kvar till populära banor och datum. Vi vet att det är länge kvar, men för att säkra platsen så går det bra att betala 50% och resterande 50% senast 30dgr före bandagen. Vi skickar en påminnelse så du behöver inte hålla reda på det själv.

Platstillgång 2021, se hemsida för aktuell status i webbshopen

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Actionpics önskar Dig en riktigt God Jul!