Nyheter Actionpics 8 April

Hej bandagsdeltagare,

Det är vår i luften och det är bara 20 dgr kvar till premiären på Mantorp Park 2016! Vi är laddade och vi hoppas att Ni är för snart drag säsongen igång.

Suzuki kommer att vara på plats redan på Mantorp Park och erbjuda provkörning på Suzuki GSX-S1000. Senare med start Anderstorp kommer fler modeller för provkörning.

Mantorp Park är fullbokad sedan ett bra tag tillbaka, när vi njutit oss igenom premiären på Mantorp Park så är nästa plats Anderstorp 3-4 Juni. Anderstorp är nästan helt fulbokad, det finns ca 4-5 st platser kvar i Medel/Lugn grupp, övriga grupper är helt fullbokade.
Passa på att boka Din plats nu om du ska hinna med!

Bike Trollhättan med Ducati & Actionpics,
Actionpics och Bike Trollhättan utvecklar samarbetet och med Bike Trollhättan kommer Ducati att erbjuda provkörning på några noga utvalda Ducati mc med start på Anderstorp.

Vi är övertygade om att med Suzukis nya GSX-R1000 som kommer i höst så kommer vi att kunna erbjuda det mest attraktiva ur två världar.

Actionpics Kalender 2016,
– Mantorp Park 29-30 April – FULLBOKAT
– Anderstorp 3-4 Juni – Finns endast 5 st platser till Medel/Lugn grupp
– Ring Knutstorp 27-28 Juni
– Gelleråsen 14-15 Juli
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Next stop Mantorp Park!

// Actionpics.se