NYHETER ACTIONPICS 27 APRIL

Hej bandagsdeltagare,

Nu är det nära till årets premiär på Mantorp Park 29-30 april. Alla anmälda har fått informationsbrev skickat med e-post för en vecka sedan. Hittar du inte e-brevet så ber vi dig kontakta oss så skickar vi på nytt till dig.

Efter Mantorp Park beger vi oss till Anderstorp som nu är fullbokat, dock finns platser i depåbox fortfarande tillgängligt om man har bokat plats till körningen men glömde eller har kommit på att det skulle vara najs med plats i depåbox.
Plats i depåbox bokas genom webbshopen.

Därefter och efter midsommar 27-28 juni beger vi oss till Ring Knutstorp. Maken till underhållande bana får man leta efter. Just nu är drygt hälften av platserna redan bokade, de snabbare grupperna är mest bokade och kommer troligen inom kort vara fullbokade.
Nyhet NU är att det finns möjlighet att boka plats i depåbox på Ring Knutstorp, läs mer längre ner.

Sen är det dags för första dagarna på Gelleråsen, 14-15 juli, endast fåtalet platser kvarstår nu, passa på att boka just Din plats mitt i högsommaren :-).

Nyhet – Depåboxar på Ring Knutstorp med Actionpics,
För första gången på Ring Knutstorp så erbjuds plats i depåbox.
Antalet platser i box är begränsat, först till kvarn gäller.
Priset är 500:- per plats för två dygn, lite lite dyrare än andra banor men klart värt varenda krona då EL ingår i box men i utomhusdepån tillkommer en avgift för EL på Knustorp.
Och i depåbox står du väldigt bekvämt med skydd både mot sol,regn och vind. Snabb in och urlastning.
Bokning sker genom webbshopen.

Actionpics Kalender 2016,
– Mantorp Park 29-30 April – FULLBOKAT
– Anderstorp 3-4 Juni – FULLBOKAT
– Ring Knutstorp 27-28 Juni
– Gelleråsen 14-15 Juli – FÅTAL PLATSER KVAR
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Anderstorp slutbetalning,
Vi påminner om att slutbetalning till Anderstorp 3-4 juni ska vara tillhanda senast tisdag 3 maj. Ange med fördel ditt order nr och namn så kommer e-post bekräftelse kort därefter.

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Next stop Mantorp Park!

// Actionpics.se