Nyheter Actionpics 18 Maj

Hej bandagsdeltagare,

Först ett stort tack till alla som var med oss på Mantorp Park för snart nästan tre veckor sen och startade upp säsongen, det blev två suveräna dagar med massor av körning och många intryck att smälta efter en lång vinter.
Transpondertiderna hittar ni på Raceresults.se

Snart packar vi allt igen och tar oss till Anderstorp för två heldagar. Alla anmälda har fått e-post nu om påminnelse att beställa lunchpaket om ni inte redan gjort det och att beställa plats i depåbox om ni fortfarande inte har bestämt Er.

Till Ring Knutstorp finns fortfarande några platser i varje grupp men inte många. Till Gelleråsen 14-15 juli finns endast 3 st platser i Race grupp, övriga grupper är fullbokade. Till Kinnekulle Ring finns endast några platser kvar i Medel/Lugn grupp, övriga grupper är fullbokade.

Ring Knutstorp slutbetalning,
Vi påminner om att slutbetalning till Ring Knutstorp 27-28 juni ska vara tillhanda senast fredag 27 maj. Ange med fördel ditt order nr och namn så kommer e-post bekräftelse kort därefter.

Nyhet – Depåboxar på Ring Knutstorp med Actionpics,
För första gången på Ring Knutstorp så erbjuds plats i depåbox.
Antalet platser i box är begränsat, först till kvarn gäller.
Priset är 500:- per plats för två dygn, lite lite dyrare än andra banor men klart värt varenda krona då EL ingår i box men i utomhusdepån tillkommer en avgift för EL på Knustorp.
Och i depåbox står du väldigt bekvämt med skydd både mot sol,regn och vind. Snabb in och urlastning.
Bokning sker genom webbshopen.

Actionpics Kalender 2016,
– Anderstorp 3-4 Juni – FULLBOKAT
– Ring Knutstorp 27-28 Juni
– Gelleråsen 14-15 Juli – Finns endast 3 st platser i Race grupp
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli – Finns endast 5 st platser i Medel/Lugn grupp
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Next stop Anderstorp!

// Actionpics.se