Nyheter Actionpics 6 juni

Hej bandagsdeltagare,

Actionpics tackar för två overkligt härliga och soliga dagar på Anderstorp Raceway i motorsportens absolut bästa tecken!

Otroligt värmande att så många hört av sig och tackat för dessa fina dagar på Anderstorp, hur vi ska toppa detta till nästa bana som är Ring Knutstorp :-) ?
Vi tackar Er alla för dessa härliga dagar och den atmosfär vi omgivits av och all personal på Anderstorp anläggning som i sydeuropeiskt klimat skött säkerheten på alla posteringar från kl 9 till 18 varje dag, finner inte ord för hur otroliga och entusiastiska ni är.

Effektfoto.se fotograferade och har lite exempelbilder på Facebook, där kan ni kontakta och efterfråga bilder på just Dig!

Transpondertiderna hittar ni på Raceresults.se

Gelleråsen slutbetalning,
Vi påminner om att slutbetalning till Gelleråsen 14-15 juli ska vara tillhanda senast tisdag 14 juni. Ange med fördel ditt order nr och namn så kommer e-post bekräftelse kort därefter.

Nyhet – Depåboxar på Ring Knutstorp med Actionpics,
För första gången på Ring Knutstorp så erbjuds plats i depåbox.
Antalet platser i box är begränsat, först till kvarn gäller.
Priset är 500:- per plats för två dygn, lite lite dyrare än andra banor men klart värt varenda krona då EL ingår i box men i utomhusdepån tillkommer en avgift för EL på Knustorp.
Och i depåbox står du väldigt bekvämt med skydd både mot sol,regn och vind. Snabb in och urlastning.
Bokning sker genom webbshopen.

Actionpics Kalender 2016,
– Ring Knutstorp 27-28 Juni – Fåtal platser finns i samtliga grupper
– Gelleråsen 14-15 Juli – FULLBOKAT
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli – NÄSTAN FULLBOKAT
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Next stop Ring Knutstorp!

// Actionpics.se