Actionpics nyheter 22 juni

Hej bandagsdeltagare,

Nu drar det ihop sig till midsommar och då vill vi naturligtvis önska alla våra mc vänner där ute en riktigt Glad Midsommar!!

midsommar

Direkt efter midsommar åker vi söderut till härliga Ring Knutstorp. Det finns just nu några få platser kvar i Lugn grupp, allt övrigt är fullbokat på Ring Knutstorp.
Det finns någon enstaka plats kvar i depåbox, priset är 500:- per plats för två dygn, lite lite dyrare än andra banor men klart värt varenda krona för bekvämligheten. I depåbox står du väldigt bekvämt med skydd både mot sol,regn och vind. Snabb in och urlastning.
Bokning sker genom webbshopen.

Som vanligt sköter Bactor däck och tillbehörsservicen, se till att boka däck och tillbehör nu omgående så att det hinner lastas på transporten.

Väl mött på Ring Knutstorp!

Kommande bandagar,
Till våra kommande dagar är mycket redan fullbokat. Det är först den 22-23 aug på Gelleråsen som det finns platser kvar och sen avslutar vi som vanligt med en superfinal på Mantorp Park 1-2 september. Missa inte detta, boka din plats redan nu i god tid för tidigare år så har det gått åt tokfort mitt under semestern när många kanske ligger och solar på en strand och drömmer om man vad man egentligen skulle vilja göra, brumma hoj på bana :-)

Actionpics Kalender 2016,
– Ring Knutstorp 27-28 Juni – Fåtal platser finns i samtliga grupper
– Gelleråsen 14-15 Juli – FULLBOKAT
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli – FULLBOKAT
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Next stop Ring Knutstorp!

// Actionpics.se