Actionpics nyheter 8 juli

Hej bandagsdeltagare,

Sol, motorljud, massor av körning och ett stort gäng härliga människor förgyllde två heldagar på natursköna Ring Knutstorp 27-28 juni. Tack alla som deltog, vi ser fram mot körningen där nästa år!

Transpondertider finns på Raceresults.se

Effektfoto som brukar fotografera fick ett haveri på kameran så bilder från Jenny uteblev tyvärr. Men, Vrånglebäck Fart Foto fotograferad och även Igelhammar med utrustning var där för ett specifikt uppdrag men det blev lite bonusbilder som finns här.

Sista minuten återbud, om någon är intresserad så har vi något enstaka återbud i Race grupp på Gelleråsen 14-15 juli och Kinnekulle Ring 21-22 juli. Kontakta Actionpics vid intresse.

Depåboxar Gelleråsen och Mantorp,
Det finns någon enstaka plats kvar i depåbox på Gelleråsen 14-15 juli, priset är 400:- per plats för två dygn. I depåbox står du väldigt bekvämt med skydd både mot sol,regn och vind. Snabb in och urlastning.
Bokning sker genom webbshopen.

Som vanligt sköter Bactor MC däck och tillbehörsservicen på plats, se till att boka däck och tillbehör nu omgående så att det hinner lastas på transporten.

Kommande bandagar,
Till våra kommande dagar mot slutet av året så börjar platserna gå åt. Den 22-23 aug på Gelleråsen och sen som vanligt superfinal på Mantorp Park 1-2 september. Missa inte detta, boka din plats redan nu i god tid för tidigare år så har det gått åt tokfort mitt under semestern när många kanske ligger och solar på en strand och drömmer om man vad man egentligen skulle vilja göra, brumma hoj på bana :-)

Actionpics Kalender 2016,
– Gelleråsen 14-15 Juli – FULLBOKAT
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli – FULLBOKAT
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Next stop Gelleråsen!

// Actionpics.se