Actionpics nyheter 17 juli

Hej bandagsdeltagare,

Tack alla gamla och nya deltagare som var med på Gelleråsen, det blev två otroligt bra dagar med sjukt mycket körning utan avbrott och bäst av allt, inga skador!
Trevlig tillställning på kvällen med dryck och mat för alla med en ”after track” som var uppskattad

Transpondertiderna finner ni på Amigoo.se.

För riktigt bra bilder går ni in på Effektfoto eller Vrånglebäck Fart Foto

karlskoga-pics

Nu om några dagar så går färden vidare till Kinnekulle Ring. Som vanligt sköter Bactor MC däck och tillbehör service på plats, se till att boka däck och tillbehör nu omgående så att det hinner lastas på transporten till Kinnekulle Ring.

Efter Kinnekulle Ring tar vi semester några veckor men planeringen för årets sista körning på Gelleråsen och avslutningen på Mantorp Park är i full gång, vi har något ess i rockärmen som kanske avslöjas inom kort. Och online bokningen är öppen så att du kan reservera din plats och betala lagom till efter lön.

Kommande bandagar, passa på nu,
Gelleråsen 22-23 augusti börjar bokas upp nu och även vår säsongsavslutning på Mantorp Park 1-2 september, så passa på nu. Vi vågar påstå att Mantorp Park 1-2 september kommer bli en riktig superfinal, mer säger vi inte just nu.

Actionpics Kalender 2016,
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli – FULLBOKAT
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Next stop Kinnekulle Ring!

// Actionpics.se