Actionpics nyheter 26 juli

Hej bandagsdeltagare,

Målflaggan avslutade två kanondagar på Kinnekulle Ring i torsdag och fredags.
Solen och värmen var med oss hela tiden och det blev overkligt mycket körning utan avbrott.
Fantastiska deltagare, resurser, samarbetspartner och instruktörer som gör dessa dagar, ”världsklass och hårdrock” som en av våra återkommande deltagare säger!

Transpondertiderna finner ni på Amigoo.se.

Förriktigt bra bilder går ni in på Effektfoto eller Vrånglebäck Fart Foto

Nu i semestertider så planerar vi vidare för avslutningen på Mantorp Park 1-2 september men innan dess ska vi även besöka Karlskoga Gelleråsen en gång till den 22-23 augusti. Som vanligt ingår middag där på kvällen och det kommer bjudas på tacobuffé. Medel/Lugn grupp är nästan fullbokad redan, endast 3 st platser kvar. Passa på att boka din plats nu, vi ses väl på Gelleråsen?

Kommande bandagar, passa på nu,
Gelleråsen 22-23 augusti börjar bokas upp nu och även vår säsongsavslutning på Mantorp Park 1-2 september, så passa på nu. Vi vågar påstå att Mantorp Park 1-2 september kommer bli en riktig superfinal, vi är fortfarande i ett planeringsstadie men hoppas kunna släppa lite nyheter inom kort.

Slutbetalning Mantorp Park – Påminnelse,
Påminnelse till dig som har plats bokad och betald med bokningsavgift Mantorp Park 1-2 september, kom ihåg att slutbetalning ska vara betald senast måndag 1 augusti. Ange namn och ordernummer som meddelande på betalning.

Actionpics Kalender 2016,
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Next stop Gelleråsen!

// Actionpics.se