Actionpics nyheter 14 augusti

Hej bandagsdeltagare,

Efter lite ledighet och kort uppehåll så drar det nu ihop sig för kommande dagar på Gelleråsen 22-23 augusti. Naturligtvis ingår även denna gång middag på kvällen 22 augusti för Er som ska köra två dagar, denna gång blir det tacobuffé i Pit Stop Cafe.
Just nu finns det 4 st platser kvar i Snabb grupp och 6 st i Race grupp, Medel/Lugn grupp är fullbokad sedan en tid tillbaka.
Passa på nu, sommarvärmen är på väg tillbaka sägs det och då blir det lika galet bra som alltid :-)

Efter Gelleråsen så kommer vi tillbaka till Mantorp Park 1-2 september för säsongsavslutningen med Actionpics, då kommer det även köras ett avslutande race 12 varv i två klasser, Supersport och Superbike.
Första pris i resp. klass förutom pokaler och ära är en HJC hjälm sponsrad av DBC Sweden.
Som alltid erbjuds transponderservice och på plats finns Bactor MC med däckservice & tillbehör för att din dag ska bli perfekt på banan.

Race på Mantorp Park – HJC Summit Race,
Vi vet att många har väntat på detta och nu skriver vi historia och arrangerar race för mc med licensiering genom Svenska Motorsport Alliansen.
Du som anmäler dig till Mantorp Park 1-2 september har möjlighet att köra ett race på 12 varv. Klasserna är Supersport 0-960cc och Superbike 961cc och mer. Alla kan vara med, indelning till raceheat kommer ske efter varvtider för att undvika varvningar och höja säkerheten.
Du som inte vill köra race kommer erbjudas en upplevelse att se när starten går och hela startfältet ger fullt. Varning för adrenalinkick!
Anmälan till trackdays och race här!
Du som är anmäld redan och vill köra race, glöm inte att anmäla dig till race här!

Actionpics Kalender 2016,
Gelleråsen 22-23 Aug,
-Medel/Lugn grupp: Fullbokad
-Snabb grupp : 4 st platser finns
-Race grupp : 6 st platser finns

Mantorp Park 1-2 Sept,
Medel/Lugn grupp : 9 st platser finns
Snabb grupp : Endast 1 st plats finns
Race grupp : 9 st platser finns

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar .
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Next stop Gelleråsen!

// Actionpics.se