Actionpics nyheter 27 augusti

Hej bandagsdeltagare,

Två dagar på Gelleråsen passerade fort i början av veckan och solen strålade sjukt mycket. Många roliga pass avklarades med mycket beröm från Er deltagare, vi arbetade hårt med att flytta deltagare och jämna ut grupperna.
After-Track kvällen är som alltid lika trevlig, att byta ord och tankar med varandra är skoj.

Tack till alla nya och gamla deltagare och all personal som var med dessa dagar.

checkerflag

Nu närmar vi oss slutet på säsongen med Actionpics på Mantorp Park 1-2 september och då kör vi tävling också, glöm inte att anmäla er till tävlingen nu!

Race på Mantorp Park – HJC Summit Race,
Vi vet att många har väntat på detta och nu skriver vi historia och arrangerar race för mc med licensiering genom Svenska Motorsport Alliansen.
Du som är anmäld till Mantorp Park 1-2 september har möjlighet att köra ett race på 12 varv. Det kommer bli två race indelat efter tider. Alla kan vara med, anmälan görs till vad du tror är rätt grupp, Pro eller Rookie.
Dom som inte vill köra race kommer erbjudas en upplevelse att se när starten går och hela startfältet ger fullt. Varning för adrenalinkick!
Anmälan till race här!

Actionpics Kalender 2016,
Mantorp Park 1-2 Sept – FULLBOKAD

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Next stop Gelleråsen!

// Actionpics.se