Actionpics nyheter 11 november

Hej bandagsdeltagare,

Det har varit ovanligt stökigt och bökigt men äntligen är kalendern för 2017 bestämd och alla datum ligger nu ute bokningsbara. Vi har jobbat intensivt med förbättringar, värderingar och enkelhet och nedan presenterar vi det som mest berör dig som deltagare för din kontakt, förberedelse och upplevelse med oss ska bli enkel och bästa möjliga.

SMA,
Svenska Motorsport Alliansen – alla deltagare på Actionpics trackdays kommer obligatoriskt vara försäkrade med en licensförsäkring via SMA. Ett personskydd för att alla oavsett mc eller grupp ska ha en personlig försäkring i händelse av olycksfall.
Ovan försäkring upphörde gälla 2017-10-01 !

EL,
EL i depå ingår alltid, inga tillkommande avgifter för EL vid incheckning!

Tidtagning & Transponders,
Vi har tagit ett steg framåt och förbättrat tidtagningen. Samma tidtagningspersonal på samtliga event med en ny tydlig presentation av varvtider, finns på webb minuter efter avslutat pass. Live under pågående pass på webb eller i smartphone app för Android och iOS. Lite annat som kommer finnas är sektortider och möjlighet till toppfartsmätningar.

RACE
Actionpics challenge kommer det heta och genomförs gruppvis, inga särskilda kvalpass. Genomförs på utvalda banor, detta presenteras senare.
Men alla oavsett förutsättningar kan delta.

race2017_kategori_thumb

Actionpics Kalender 2017,
– Mantorp Park 24-25 Maj (25e är RÖD dag)
– Anderstorp 9-11 Juni (fred, lörd, sönd )
– Gelleråsen 13-14 Juli (torsd, fred)
– Kinnekulle 20-21 Juli (torsd, fred)
– Gelleråsen 16-17 Aug (onsd, torsd )
– Mantorp Park 31 Aug – 1 Sept (torsd, fred)

Boka tidigt rabatt under November månad,
Bokning för minst 10 000:- i värde ger 15% rabatt, använd kupongkod ”femton”.
Bokning för minst 5 000:- i värde ger 10% rabatt, använd kupongkod ”tio”.
Rabattkupongerna är giltiga endast under November månad och en gång per person, kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Varmt välkomna till Actionpics 2017,
Come Join us
Come Train with us
Come Race with us,
Come Feel alive with us

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se