Nyheter Actionpics 19 Mars

Hej bandagsdeltagare,
Nu är det motorhelg, äntligen. Moto GP premiären på Losail banan går denna helgen och om en stund börjar kvalet. Både Suzuki och Ducati har stökat om på senaste träningen med att vara i top 5, vi hoppas det här kan bli en spännande start på säsongen med många olika fabrikat!

ducati_suzuki_qatar

Och nästa och minst lika viktiga premiär *s* är på Mantorp Park 29-30 April! Det är faktiskt nu bara 40dgr kvar!!!!!

Till Mantorp Park 29-30 april finns endast EN plats kvar i gruppen Medel/Lugn. Övriga grupper är helt fullbokade.
Påminnelse!! Du som är anmäld med bokningsavgift till Mantorp Park, glöm inte att slutbetalningen ska vara betald senast tisdag 29 Mars, direkt efter påskhelgen. Betalningen till bankgiro 238-0285 och ange order nr alt. namn.

Anderstorp 3-4 Juni, finns 2-3 st platser kvar i Race och Snabb grupp och sen är dessa grupper helt fullbokade. Till Medel/Lugn grupp finns fortfarande några fler platser.

Bactor fixar det du behöver till premiären,
Hur är det med bromsbelägg, drivpaket, däck m.m.? Bactor har just nu specialerbjudande på drivpaket bl.a. , när såg du senast över kedja och drev?

Kom ihåg att beställa delar och däck i god tid, och glöm inte att Bactor finns med på samtliga event med Actionpics. Professionell däckservice och tillbehör direkt på plats i depån.

Försäkringsfrågan har debatterats,
I sociala medier har det skrivits spaltvis om försäkringar, förbund och vad som gäller för förare och arrangörer, vi avstår att ge oss in i den debatten för det känns bara som smutskastning och mycket är enligt oss är missvisande och felaktigt. För din information så är Actionpics arrangemang återförsäkrade med motorsportförsäkring hos Arcona försäkring genom Svenska Motorsportalliansen. Som förare kan man teckna en helårslicens eller engångslicens på plats. Denna licens kan tecknas av alla förare och innehåller ett olycksskydd. Den är frivillig och inte tvingande, vi uppmanar alla förare inför varje event att se över sitt personliga olycksskydd. För mer information går det bra att kontakta oss.

Actionpics Kalender 2016,
– Mantorp Park 29-30 April – Finns endast EN plats kvar i Medel/Lugn grupp
– Anderstorp 3-4 Juni – Nästan fullbokad i Race och Snabb grupp
– Ring Knutstorp 27-28 Juni
– Gelleråsen 14-15 Juli
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se