Nyheter Actionpics 7 mars

Hej bandagsdeltagare,
Nu går det snabbt framåt, visst du att det faktiskt bara är 53 dgr kvar till premiären på Mantorp Park 29-30 April! Det låter mycket men snart är det påsk och sen går det i en rasande fart…precis som på banan efter några pass :- )

Mantorp Park i 29-30 april är nu fullbokad i grupperna Race och Snabb. Det finns endast plats kvar i gruppen Medel/Lugn.

Bactor fixar det du behöver till premiären,
Hur är det med bromsbelägg, drivpaket, däck m.m.? Bactor har just nu specialerbjudande på drivpaket bl.a. , när såg du senast över kedja och drev?

Kom ihåg att beställa delar och däck i god tid, och glöm inte att Bactor finns med på samtliga event med Actionpics. Professionell däckservice och tillbehör direkt på plats i depån.

Actionpics Kalender 2016,
– Mantorp Park 29-30 April
– Anderstorp 3-4 Juni
– Ring Knutstorp 27-28 Juni
– Gelleråsen 14-15 Juli
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se