Nyheter Actionpics 14 februari

Hej bandagsdeltagare,

Bättre sent än aldrig! Inser just att nyligen var mc mässan (14 dgr sen) och efter mässan har tiden bara flugit iväg, bokningarna tog fart ordentligt under mässan och sen har dagarna har varit fyllda med samtal och frågor.

Tack alla som letade upp oss på mässan och träffade oss, så jättekul att se er i halvtid innan vi ska stå där snart igen och gasa. Det är faktiskt vara 76 dgr kvar! Det låter mycket men snart är februari slut och sen går det snabbt och vips….

Tillbaka till mässan, många intressanta möten hann vi med. Nytt och intressant som kommer Er alla till nytta är DBC Sweden som vi kommer hitta på aktiviteter med. Vi får återkomma lite längre fram med mera detaljer.

Passa på att boka nu för Mantorp är nästan fullbokad i två av tre grupper. Till Anderstorp börjar platserna också minska avsevärt.

Alla hjärtans dag, idag 14 feb,
Rosor är röda, violer är blå, vi älskar våra deltagare och det kan ingen ändra på! och idag på alla hjärtans dag så hoppas vi att du har visat din omtanke till någon som står dig nära, kanske är det din hoj som står dig närmast :-)

valentines_table_small

Actionpics Kalender 2016,
– Mantorp Park 29-30 April
– Anderstorp 3-4 Juni
– Ring Knutstorp 27-28 Juni
– Gelleråsen 14-15 Juli
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se