Nyheter Actionpics 26 Januari

Hej bandagsdeltagare,

Nu är det nära, till Mc mässan. Just nu rullar motorcyklar och annat kul in och montrarna byggs för att på torsdag ta emot när portarna öppnas. Går du i tankarna att skaffa ny hoj så kan du besöka tidningen Bike och få 45 min gratis rådgivning i djungeln på mässan där allt är samlat under ett tak, gäller prenumeranter men även du som tecknar en prenumeration.

Och väljer du att gå vidare och göra affär med vår partner Bike Trollhättan som erbjuder ett stort urval av märken och modeller så ingår det trackday med Actionpics förarutbildning till många av de motorcyklar som Bike Trollhättan säljer!

Träffa Actionpics på mässan,
Gör ett besök i tidningen Bikes monter på plats B06:52 och träffa oss, vi finns på plats fredag och lördag. Vi pratar gärna med alla som är hojintresserade och berättar mer om vår kommande säsong.

mässa2016

Actionpics Kalender 2016,
– Mantorp Park 29-30 April
– Anderstorp 3-4 Juni
– Ring Knutstorp 27-28 Juni
– Gelleråsen 14-15 Juli
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se