Nyheter Actionpics 19 Januari

Hej bandagsdeltagare,

Nya året har verkligen rivstartat, glädjande att så mycket bokning har ramlat in och fortsätter att göra det. Några datum är mer än 50% bokade nu redan och till Mantorp Park 29-30 April finns t.ex. bara 12 st platser kvar i depåbox, glöm inte boka boxplatsen om du är intresserad för antalet platser är begränsat.

Du har väl inte missat att du kan boka snabbt och enkelt direkt online på Actionpics webb nu? Du kan betala online om du önskar eller till bankgiro som tidigare men du får en bekräftelse på din plats med e-post direkt efter genomförd bokning. Är du företagare kan du välja att betala mot faktura.

MC-Mässan 28-31 Januari & tidningen Bike,
Nu är det nära till 2016 års mc-mässa. Actionpics kommer att vara i tidningen Bikes monter under fredagen och lördagen. Kom gärna och besök oss för vi blir alltid jätteglada att träffa just Dig.

Naturligtvis innebär Actionpics närvaro hos tidningen Bike att det långsiktiga samarbete vi haft fortsätter även 2016 :)
mässa2016

Q8Oils + Actionpics,
En till glädjande nyhet för den här gången är att vår partner Q8 Oils fortsätter samarbetet med Actionpics. Som tidigare så kommer det blir utlottning av Q8 Oils SBK Racing olja på våra trackdays.

mail_okq8

Actionpics Kalender 2016,
– Mantorp Park 29-30 April
– Anderstorp 3-4 Juni
– Ring Knutstorp 27-28 Juni
– Gelleråsen 14-15 Juli
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se