Nyheter Actionpics 30 December

Hej bandagsdeltagare,

Det här blir sista utskicket av Actionpics 2015 och vi vill med det önska Dig ett riktigt Gott slut & Gott Nytt År för vi ser fram emot att träffa just Dig 2016.

Det är också sista chansen nu med mängdrabatt om du bokar flera dagar, gäller hela nyårshelgen och sen på måndag är det… ja måndag igen och allt är vanligt…igen…

Var vaksam på att det gamla Plusgirot vi använt vid bokning inte längre gäller, det är nytt Bankgiro som gäller för bokning och det framgår även på orderbekräftelsen du får vid bokning i webbshopen.

new_year_ap

Mängdrabatt – sista chansen nu innan nyår,
Det är nu sista chansen att utnyttja möjligheten till mängdrabatt eller fri plats i depåbox om du bokar tre event eller fler före 31 dec (gäller hela nyårshelgen ut) !!!
Behöver du en faktura till företaget eller sponsor daterad 2015 så behöver vi fakturaunderlaget med företagsuppgifter nu genast innan 31 dec. Kontakta oss med e-post eller telefon så löser vi ett erbjudande!

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB (obs! nytt Bankgiro ) .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se