Nyheter Actionpics 22 December

Det lackar mot jul och Actionpics önskar alla nya och gamla kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul.

Vi är fantastiskt glada för alla våra partners som sluter upp inför säsongen 2016 för att Du som deltagare ska kunna få fantastiska dagar med bl.a. vinstmöjligheter på pirellidäck, tidningsprenumerationer på tidningen Bike, testmöjligheter på utrustning, Suzuki motorcyklar och mycket mer.

godjulAP

Mängdrabatt – sista chansen nu innan nyår,
Det är nu sista chansen att utnyttja möjligheten till mängdrabatt eller fri plats i depåbox om du bokar tre event eller fler före 31 dec!!!
Behöver du en faktura till företaget eller sponsor daterad 2015 så behöver vi fakturaunderlaget med företagsuppgifter nu genast. Kontakta oss med e-post eller telefon så löser vi ett erbjudande!

MC-Mässan 28-31 Januari 2016,
Det är faktiskt bara EN månad kvar till 2016 års mc-mässa. Actionpics kommer att vara i tidningen Bikes monter under fredagen och lördagen. Kom gärna och besök oss för vi blir alltid jätteglada att träffa just Dig.

Bactor MC – REA Crazy Days hela december,
Har du missat en julklapp till dig själv så kan vi tipsa om att Bactor MC har riktigt bra erbjudanden på många produkter just nu, 12-20% rabatt på utvalda produkter hela december ut.
Bactor MC kommer som tidigare att vara med på alla Actionpics arrangemang för att ge dig bästa möjliga support & service.

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till Bankgiro 238-0285 (obs! nytt Bankgiro ) .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se