Nyheter Actionpics 13 December

Vi önskar er alla en fin Luciadag och 3e Advent idag 13e December med god glögg och många lussebullar och pepparkakor.

lucia-AP

Gamechanger – ändrade datum,
Anderstorp och Knutstorp har bytt datum med varandra mer eller mindre. Knutstorp är flyttat till 27-28 Juni och Anderstorp kommer att köras 3-4 Juni (fred – lörd).  Söndag 5e Juni ska det köras Endurance på Anderstorp så dagarna före är perfekt träningstillfälle för den som funderar på att tävla i enduranceloppet.

DBC Sweden, ny samarbetspartner,
Glädje och ljus i decembermörkret är att vi är mycket glada att presentera en ny stark samarbetspartner, DBC Sweden. DBC Sweden är genom sitt bolag Garage 24 distributör för många stora välkända varumärken inom mc branschen, Pirelli är ett av dom om vi redan arbetar med men nu utvecklar vi konceptet och tar in Garage 24 också som erbjuder välkända varumärken som Alpinestars, HJC hjälmar m.fl. för att nämna några. Du som deltagare kommer kunna testa olika artiklar senare på riktigt vid en bandag och inte bara klämma och känna.

Häng med för det här kommer att bli riktigt bra!

Presentkort – Den perfekta julklappen,
Den perfekta julklappen att önska sig eller ge någon man bryr sig om, ett presentkort på valfritt belopp att utnyttja vid bokning eller en förutbestämd trackday med Actionpics. Vi behöver beställning på presentkort snarast för att hinna leverera innan julafton.

Boka tidigt med mängdrabatt,
Bokningarna kommer intrillande nu och precis som tidigare år så erbjuder vi dig som bokar flera dagar före 31 Dec 2015 en mängdrabatt. Bokar du 3 st eller fler event (d.v.s. minst 6 dgr totalt) så kan du välja mellan en mängdrabatt eller fri depåbox på de anläggningar som erbjuder depåbox. Bokningsavgiften för dagarna du väljer kan fördelas över en eller två olika förfallomånader så kostnaden sprids ut. Slutbetalning görs som alltid 30 dgr före bandagen.

Kontakta oss för ett erbjudande, använd gärna funktionen på vår webbsida.

Behöver du en faktura utställd till särskilt företagsnamn måste vi som vanligt få uppgifter som företagsnamn och faktura adress.

Actionpics Kalender 2016,
– Mantorp Park 29-30 April
– Anderstorp 3-4 Juni
– Ring Knutstorp 27-28 Juni
– Gelleråsen 14-15 Juli
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till PlusGiro 106 05 78-0 .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se