Nyheter Actionpics 26 Nov

Nu är det inte många dagar kvar till december månad och för många innebär det stress och spring på stan efter julklappar. Gör det enkelt, boka dig en egen julklapp, en trackday med Actionpics eller så kan du önska dig ett presentkort hos Actionpics av någon nära vän.

presentkort_wrapped

Black Any Day,
Black friday hit och dit just nu, brevlådan och hela internet översvämmas av erbjudanden. Vi har ”Black any Day” hela december ut, alltså om du bokar 3 st eller fler event 2016 redan nu så erbjuds du fri plats i depåbox eller en mängdrabatt.
Det är jätteenkelt, ta kontakt med oss via mail om vilka dagar som du är intresserad av så återkommer vi med ett svar till dig.

Boka tidigt med mängdrabatt,
Precis som tidigare år så erbjuder vi dig som bokar flera dagar före 31 Dec 2015 en mängdrabatt. Bokar du 3 st eller fler event (d.v.s. minst 6 dgr totalt) så kan du välja mellan en mängdrabatt eller fri depåbox på de anläggningar som erbjuder depåbox. Bokningsavgiften för dagarna du väljer kan fördelas över en eller två olika förfallomånader så kostnaden sprids ut. Slutbetalning görs som alltid 30 dgr före bandagen.

Behöver du en faktura utställd till särskilt företagsnamn måste vi som vanligt få uppgifter som företagsnamn och faktura adress.

Actionpics Kalender 2016,
– Mantorp Park 29-30 April
– Ring Knutstorp 30-31 Maj
– Anderstorp 27-28 Juni
– Gelleråsen 14-15 Juli
– Kinnekulle Ring 21-22 Juli
– Gelleråsen 22-23 Aug
– Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag,
Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen. Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid?

För att boka plats så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till PlusGiro 106 05 78-0 .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se