Nyheter Actionpics 18 November

Nyheter Actionpics 18 November,

Mitt i mörkret nu så finns lite ljusglimtar. EICMA mc-mässa i Milano pågår och det presenteras många nya fina motorcyklar i dagarna. En stor nyhet som många väntat på är en ny GSX-R och den presenterade Suzuki igår. Fullmatad med nyheter som helt nytt chassi med fjädring från Showa, 200bhk, elektronik med avancerad traction control, abs, launch control, bi-directional quickshifter och mycket mer kommer göra den till en vass utmanare.

Inga datum för leverans är presenterade men under mitten av 2016 är förhoppningen att första exemplaren ska vara tillgängliga och så snart den första har landat i Sverige så kommer den naturligtvis finnas på första möjliga bandag med Actionpics för provkörning.
newgsxr

Boka tidigt med mängdrabatt,

Precis som tidigare år så erbjuder vi dig som bokar flera dagar före 31 Dec 2015 en mängdrabatt. Bokar du 3 st eller fler event (d.v.s. minst 6 dgr totalt) så kan du välja mellan en mängdrabatt eller fri depåbox på de anläggningar som erbjuder depåbox. Bokningsavgiften för dagarna du väljer kan fördelas över en eller två olika förfallomånader så kostnaden sprids ut. Slutbetalning görs som alltid 30 dgr före bandagen.

Behöver du en faktura utställd till särskilt företagsnamn måste vi som vanligt få uppgifter som företagsnamn och faktura adress.

Actionpics Kalender 2016

  • Mantorp Park 29-30 April
  • Ring Knutstorp 30-31 Maj
  • Anderstorp 27 -28 Juni
  • Gelleråsen 14-15 Juli
  • Kinnekulle Ring 21-22 Juli
  • Gelleråsen 22-23 Aug
  • Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag

Till alla våra event kan man boka plats genom att betala halva avgiften nu och resterande senast 30 dgr före bandagen.

Är det inte skönt att sprida ut kostnaderna och kunna planera säsongen i god tid? För att boka plats så betalar du bokningsavgiften eller hela avgiften om du föredrar till PlusGiro 106 05 78-0 .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook. Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via epost på adressen info@actionpics.se, alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se