Nyheter Actionpics 1 November

Nyheter Actionpics 1 November,

Efter många samtal och möten så klarnar äntligen säsongen 2016, vi tycker att vi har fått ihop den bästa kalendern någonsin med en bra variation på banor och datum med lagom möjlig spridning.

Actionpics kalender har till 2016 kravställt motorbanor som har väl fungerande infrastruktur som EL, toalett & dusch, tidtagningsslingor och en hög servicenivå med fungerande maskinpark för att göra iordning banan på bästa sätt inför en mc körning. En bana föll tyvärr på alldeles för många punkter.

Vi kommer att som vanligt börja på Sveriges fränaste racingbana Mantorp Park och vi avslutar säsongen på densamma.

De stora förändringen är att vi har valt att återkomma till Ring Knutstorp efter flera års bortavaro, alla som kört på Knutstorp vet hur underhållande den är. Gotland Ring har fallit bort av flera anledningar, men främst p.g.a. stora brister i infrastruktur som varje år är problem, delvis också brister i säkerhet som inte kommer förbättras till 2016 heller vilket är synd när förutsättningarna faktiskt finns. Tills vidare avstår vi att besöka denna bana. Infrastruktur för el och hygienutrymmen som toaletter bör förbättras innan vi återkommer till denna motorbana, samt givetvis även avåkningszonerna som gör för stora skador på mc och förare vid avåkningar.

Rudskogen hade vi långt gågna diskussioner med men p.g.a. den lagstiftning som råder i Norge så är det tyvärr omöjligt och olagligt att arrangera en körning för alla Er som har en oregisterad mc och inte innehar en internationell tävlingslicens.

Efter noga övervägande och många möten för att försöka möta de flesta önskemål vi fått från Er på banor så har vi äntligen lyckats producera ett resultat. Mantorp, Anderstorp och Ring Knutstorp toppar önskemålen och vi har lyckats lösa det. Naturligtvis som alltid kommer Bactor vara med på samtliga dagar och vi kommer givetvis även ha transponderservice på plats.

Actionpics Kalender 2016

  • Mantorp Park 29-30 April
  • Ring Knutstorp 30-31 Maj
  • Anderstorp 27 -28 Juni
  • Gelleråsen 14-15 Juli
  • Kinnekulle Ring 21-22 Juli
  • Gelleråsen 22-23 Aug
  • Mantorp Park 1-2 Sept

Boka Bandag

Om du är egen företagare och önskar en specifierad faktura elektroniskt eller med post, vänligen ta kontakt med oss innan bokning via telefon eller e-post.

Är du privatperson så kan du läsa en mer utförlig instruktion på webbsidan under ”Boka Bandag”.

För att boka plats så betalar du avgiften till PlusGiro 106 05 78-0 .

Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook. Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!

Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via epost på adressen info@actionpics.se, alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses!

// Actionpics.se