Actionpics nyheter 26 februari

Hej bandagsdeltagare,

Nu har det varit högtryck på bokningen senaste veckan så flera grupper är fullbokade ända in i slutet av juli månad. Hög tid att boka nu för att inte missa!

Mantorp Park 24-25 maj är fullbokat i Snabb och Race grupp. Till Medel/Lugn grupp finns det fortfarande lite platser kvar.
Depåboxarna är helt fullbokade på Mantorp Park!

Gelleråsen 13-14 juli & Kinnekulle Ring 20-21 juli är fullbokade i Snabb grupp.
Medel/Lugn grupp har 6-7 st platser kvar till dessa dagar och några fler till Race grupp. Passa på innan det blir helt fullt!
Du har väl förresten inte missat att på Gelleråsen kör vi som alltid Beer & Burger på kvällen utan extra kostnad, på Kinnekulle Ring ingår lunch båda dagar.

Anderstorp 9-11 juni har fortfarande platser kvar i samtliga grupper men även här börjar det gå åt, endast 7 st platser kvar i Snabb grupp på Anderstorp, övriga grupper lite fler platser.

Bike Trollhättan – Alpinestars Erbjudande,
Bike Trollhättan erbjuder dig som köper Alpinestars nya skinnställ som är förberett och kan kompletteras med Tech Airbag funktion ett presentkort på 1500:- , även 1500:- i presentkort vid köp av Tech Airbag Vest.
Det här är nyheternas nyhet och helt nyinkommet i butik, direkt med teknik från motogp men nu även till slutkonsument.
Kontakta Bike Trollhättan för mer info och priser.

Bactor MC – Sista chansen nu,
Bactor MC har ett specialerbjudande som gäller hela februari ut, klicka på bilden för mer info och använd rabattkoden som anges i deras webbshop.

bactor_offer_small

APC – ActionPics Challenge 2017,
I början av mars är vi redo att släppa information om Actionpics Challenge för dig som vill köra ett race i samband med dina trackdays. Utvecklande för dig som förare, enkelt och okomplicerat!

Actionpics Kalender 2017,
– Mantorp Park 24-25 Maj (25e är RÖD dag)
– Anderstorp 9-11 Juni (fred, lörd, sönd )
– Gelleråsen 13-14 Juli (torsd, fred)
– Kinnekulle 20-21 Juli (torsd, fred)
– Gelleråsen 16-17 Aug (onsd, torsd )
– Mantorp Park 31 Aug – 1 Sept (torsd, fred)

Varmt välkomna till Actionpics 2017,
Come Join us
Come Train with us
Come Race with us,
Come Feel alive with us

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se