Actionpics nyheter 26 mars

Hej bandagsdeltagare,

Ni har väl kommit ihåg att ställa fram hojen den här helgen, precis om klockan som ställdes fram en timme natten till idag söndag. Sommartid = Ställa fram hojen och klockan!
Det är också MotoGP premiär den här helgen så ikväll misstänker vi att många sitter klistrade framför sändningarna från årets första race i Qatar.

APC – ActionPics Challenge 2017,
Lagom till MotoGP premiären så öppnar vi möjligheten att anmäla sig till Actionpics Challenge som genomförs i slutet av utvalda trackdays, sista dagen.
Öppet för alla som är anmälda till de aktuella trackdays som gäller.
Serieanmälan för dig som har för avsikt att köra alla race ( 4 st ) och kunna ta del av seriepriser, möjlighet att anmäla sig bara till ett enskilt race endast finns också givetvis.
Som serieanmäld är du med i sammandraget och priser i slutet av säsongen som inte nödvändigtvis bara kommer bero på resultat eftersom detta är vad vi kallar ”Race for fun”, enkelt och okomplicerat och alla kan vara med.
Ditt sämsta resultat räknas bort i sammanställningen 1 september, du kan alltså ”nolla” eller missa ett race kanske p.g.a. semester eller liknande utan att det är avgörande.
Antingen bokar du ”Serieanmälan” och inget annat, men om du bara ska köra ett enskilt race ”for fun” så bokar du bara den artikeln.
Startplats bokas i webbshopen och kräver naturligtvis att du också har en trackdayplats bokad till aktuella dagen med Actionpics.

Q8 Oils fortsätter satsa på mc med Actionpics,
Glädjande kan vi meddela att Q8 Oils fortsätter samarbeta med Actionpics. Som tidigare kommer du som deltagare kunna ta del av smörjolja för mc som vi lottar ut men också som tidigare ibland lite giveaways som utmärkt bra kedjeolja för att ge drivpaketet lite kärlek.

Actionpics Kalender 2017,
– Mantorp Park 24-25 Maj (25e är RÖD dag) – Nästan fullbokat
– Anderstorp 9-11 Juni (fred, lörd, sönd ) – 75% bokat
– Gelleråsen 13-14 Juli (torsd, fred) – Nästan fullbokat
– Kinnekulle 20-21 Juli (torsd, fred) – Nästan fullbokat
– Gelleråsen 16-17 Aug (onsd, torsd ) – Över 50% bokat
– Mantorp Park 31 Aug – 1 Sept (torsd, fred) – Över 50% bokat

Varmt välkomna till Actionpics 2017,
Come Join us
Come Train with us
Come Race with us,
Come Feel alive with us

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se