Actionpics nyheter 14 april

Hej bandagsdeltagare,

Just när våren verkligen kändes på gång så kom ett litet väderbakslag nu. Men misströsta inte, rykten säger att nästa helg är lite värme tillbaka och förhoppningsvis torra banor och vägar.
Vi tar tillfället i akt att önska Er alla en riktigt Glad Påsk, ät inte mer godis och mat än att ni kan komma i skinnstället om senast en månad :- )

Mantorp Park, Anderstorp & ActionPics Challenge 2017,
Nu finns det endast 2 st platser kvar till Mantorp Park 24-25 maj i Medel/Lugn grupp, övriga grupper är fullbokade.
Till Anderstorp 9-11 juni finns endast 3 st platser i Snabb grupp men övriga grupper finns det lite fler platser. Passa på och ta chansen att köra på Sveriges enda historiska Grand Prix bana, tre heldagar med massor med körning och även race mot slutet av sista dagen, Actionpics Challenge del två genomförs vid detta tillfälle.
Trackdays och startplats bokas i webbshopen

Påminnelse slutbetalning Mantorp Park 24-25 maj,
Påminnelse om slutbetalning för Mantorp Park 24-25 maj har skickats ut, du som endast betalt bokningsavgiften behöver slutbetala din order/plats senast måndag 24 april. Är du osäker på beloppet så kontaktar du oss.

Actionpics KALENDERN 2017,
– Mantorp Park 24-25 Maj – Finns två platser i Medel/Lugn grupp
– Anderstorp 9-11 Juni – Börjar bli fullt i Snabb, finns platser i samtliga grupper
– Gelleråsen 13-14 Juli – Nästan fullbokat, finns fem platser i Race grupp
– Kinnekulle 20-21 Juli – Nästan fulltbokad, finns tre platser i Race grupp
– Gelleråsen 16-17 Aug – Över 50% bokat
– Mantorp Park 31 Aug – 1 Sept – Över 50% bokat

Varmt välkomna till Actionpics 2017,
Come Join us
Come Train with us
Come Race with us,
Come Feel alive with us

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se