Actionpics nyheter 12 februari

Hej bandagsdeltagare,

Tack alla som letade upp oss på mässan och håll tillgodo alla som vi letade upp och hälsade på hos, som vanligt väldigt peppande att träffa Er alla.
Nu går månaderna snabbt och sen står vi där igen med dåliga däck (note to myself, köp nya) och en skinnpyjamas som sitter perfekt efter vinterns träning (note to myself, börja träna).
Idag är det ”bara” 100 dgr kvar till årets första Mantorp Park dagar, fantastiskt härligt och hög tid att börja göra hojen vårsnygg snart :- )

Mantorp Park 24-25 maj är nästan fullbokat i Snabb och Race grupp, endast ca 5 platser kvar i dom grupperna för stunden och endast 3 st platser kvar i depåbox! Till Medel/Lugn grupp finns det fler platser detta datum.

Gelleråsen & Kinnekulle Ring Snabb grupp i juli har bokats mycket nu och det finns bara 6 st platser kvar i just Snabb grupp till dessa dagar. Till övriga grupper är tillgången på plats bättre.

Bactor MC – erbjudande februari ut,
Bactor MC har ett specialerbjudande som gäller hela februari ut, klicka på bilden för mer info och använd rabattkoden som anges i deras webbshop.

bactor_offer_small

APC – ActionPics Challenge 2017,
Håll ut, inom kort är vi helt klara med Actionpics Challenge för dig som vill köra ett race i samband med dina trackdays. Utvecklande för dig som förare, enkelt och okomplicerat!

Actionpics Kalender 2017,
– Mantorp Park 24-25 Maj (25e är RÖD dag)
– Anderstorp 9-11 Juni (fred, lörd, sönd )
– Gelleråsen 13-14 Juli (torsd, fred)
– Kinnekulle 20-21 Juli (torsd, fred)
– Gelleråsen 16-17 Aug (onsd, torsd )
– Mantorp Park 31 Aug – 1 Sept (torsd, fred)

Varmt välkomna till Actionpics 2017,
Come Join us
Come Train with us
Come Race with us,
Come Feel alive with us

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se