Actionpics nyheter 23 januari

Hej bandagsdeltagare,

Nu är det nära till MC mässan, montrar ska byggas och motorcyklar ska putsas för att gnistra på torsdag när dörrarna öppnas för 2017 års MC mässa. Vi ser självklart fram emot att träffa just dig och som vi skrivit tidigare så hittar ni säkert oss i mässgångarna under fredagen, hugg tag i oss och hälsa för det är bara roligt att träffa Er alla under såna här roliga förhållanden.
Under lördagen finns vi hos KGK Motor Suzuki monterplats B06:52, välkomna!

Bactor MC – Officiell samarbetspartner,
Bactor MC kommer fortsätta att vara officiell samarbetspartner med Actionpics även under 2017. Detta innebär att även under 2017 kommer Bactor vara på plats med däckservice, support, och försäljning av MC/delar och reservdelar under alla Actionpics bandagar. Och för er som redan nu är igång med att serva och bygga om era motorcyklar inför den kommande säsongen så har Bactor nu tagit fram ett exklusivt specialerbjudande endast för Actionpicskunder som gäller hela februari ut, klicka på bilden.

bactor_offer_small

APC – ActionPics Challenge 2017,
Inom kort så har vi alla pusselbitar på plats för att släppa information om Actionpics Challenge. Utvecklande för dig som förare, enkelt och okomplicerat!

Actionpics Kalender 2017,
– Mantorp Park 24-25 Maj (25e är RÖD dag)
– Anderstorp 9-11 Juni (fred, lörd, sönd )
– Gelleråsen 13-14 Juli (torsd, fred)
– Kinnekulle 20-21 Juli (torsd, fred)
– Gelleråsen 16-17 Aug (onsd, torsd )
– Mantorp Park 31 Aug – 1 Sept (torsd, fred)

Varmt välkomna till Actionpics 2017,
Come Join us
Come Train with us
Come Race with us,
Come Feel alive with us

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se