Actionpics nyheter 13 januari

Hej bandagsdeltagare,

God fortsättning på det nya året!
Äntligen rusar vi mot ljusare tider och närmast som väcker mångas intresse är den kommande MC Mässan som detta år inträffar i Stockholm 26-29 januari.
Actionpics kommer att vara på mässan men ganska flytande detta år för att träffa så många vi kan över hela mässan. Under fredag 27e januari minglar vi mest runt på mässan för att spontant springa på just Dig och även träffa lite samarbetspartners. Siktar du oss på mässan så ryck tag i oss, vi har alltid tid och ser fram emot att träffa just dig!
Under lördagen 28e januari då flest besöker mässan så kommer vi att finnas i Suzuki KGK Motor AB monter A24:21, du hittar oss mest troligt vid sportmotorcyklarna. Kom och träffa oss och missa inte att klämma lite på nya GSX-R1000 som även kommer kunna provköras senare på säsongen med Actionpics.

Tidningen Bike erbjuder experthjälp på MC Mässan,
Du som är prenumerant har möjlighet att få 45 minuter gratis rådgivning under MC-mässan som i år hålls på Stockholmsmässan i Älvsjö. Du får tips och råd om vad som kan vara bra att tänka på inför ditt köp. Bike bjuder även dig på entrébiljetten om du bokar en tid för rådgivning, du sparar alltså 160 kr. OBS! Begränsat antal tider.
Läs mer på Bike webb och boka!

Bactor MC – Däck & Tillbehörsservice med Actionpics,
Som tidigare år så kommer Bactor MC vara med på samtliga Actionpics dagar och erbjuda full däckservice, tillbehör och reservdelar. Snart är det dags att börja se över räcern till kommande säsong, kolla webbshopen hos Bactor!

Actionpics Kalender 2017,
– Mantorp Park 24-25 Maj (25e är RÖD dag)
– Anderstorp 9-11 Juni (fred, lörd, sönd )
– Gelleråsen 13-14 Juli (torsd, fred)
– Kinnekulle 20-21 Juli (torsd, fred)
– Gelleråsen 16-17 Aug (onsd, torsd )
– Mantorp Park 31 Aug – 1 Sept (torsd, fred)

Varmt välkomna till Actionpics 2017,
Come Join us
Come Train with us
Come Race with us,
Come Feel alive with us

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se