Actionpics nyheter 29 december

Hej bandagsdeltagare,

Vi hoppas att du har haft en riktigt god jul med god mycket god mat och förhoppningsvis fått några paket med betydelsefullt innehåll :-)

Nu väntar nästa stora helg och den sista för det här året och då vill vi naturligtvis passa på att önska Dig ett riktig Gott Nytt År från Actionpics!

new_year_ap_small

Om du vill dra nytta av bokatidigt rabatten så är det sista chansen nu, läs nedan. Likaså om du är företagare och väljer Faktura som betalningsalternativ och önskar fakturan utställd på året 2016 så är det snabba ryck, det är nu eller aldrig!

Boka tidigt med mängdrabatt – bara 2 dgr kvar,
Alla bokningar med ett totalvärde över 5000:- ger 10% rabatt hela december ut, använd kupongkod ” tio ” i webbshoppen.
Rabattkupongen är giltig endast december månad ut och en gång per person, kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Passa på, bokar du nu kan du betala bokningsbeloppet i lugn och ro under början av januari eller enligt annan överenskommelse med oss, och sen betalar du resterande 50% som slutbetalning senast 30dgr före din trackday, kan det bli bättre?

Du som företagare och önskar en faktura innan årsslutet, vi behöver din beställning nu omgående om det ska vara på året 2016!

Actionpics Kalender 2017,
– Mantorp Park 24-25 Maj (25e är RÖD dag)
– Anderstorp 9-11 Juni (fred, lörd, sönd )
– Gelleråsen 13-14 Juli (torsd, fred)
– Kinnekulle 20-21 Juli (torsd, fred)
– Gelleråsen 16-17 Aug (onsd, torsd )
– Mantorp Park 31 Aug – 1 Sept (torsd, fred)

Varmt välkomna till Actionpics 2017,
Come Join us
Come Train with us
Come Race with us,
Come Feel alive with us

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se