Actionpics nyheter 25 November

Hej bästa bandeltagare,
Nu har vi öppnat bokningen för 2021 års bandagar!
Vi har jobbat länge och haft många möten och pusslande för att hitta vad vi tror är en rimlig och riktigt bra kalender, hela tre st arrangemang är på helgdatum och det gillar ju semesterkontot!
Vi kommer naturligtvis fortsätta bemanna med dubbla ambulanser på samtliga dagar, för Er säkerhet och för att vi ska kunna vara så effektiva som möjligt.
Glädjande så är Ring Knutstorp tillbaka i kalendern, fantastiskt underhållande bana och fin anläggning. Scandinavian Raceway Anderstorp återkommer vi självklart till, finns ingen motsvarighet till denna otroliga anläggning i Sverige.
Och självklart racingarenan Gelleråsen och underbara svängande Kinnekulle Ring.
Men, allt börjar på Mantorp Park 14-16 maj (fredag-sönd) och vi avslutar säsongen på Mantorp Park 10-12 sept (fredag-sönd).

Boka tidigt rabatt – ange kod i webbshop,
15% rabatt på ordrar över 10 000:- innan 13 dec, använd rabattkod ” femton ”
10% rabatt på ordrar över 5 000:- innan 13 dec, använd rabattkod ” tio ”

Actionpics Challenge & Svenska Ducatiklubbens KM,
Mantorp Park 7 juni är en dag då vi återupplivar Actionpics Challenge som riktar sig till dig som vill testa att köra race. Max 25 startande, alla märken välkomna. I avgiften ingår 5 sessioner, träningar, kval och dubbla race heat på vardera 8 varv.
Tacksamt och hedrande så har Svenska Ducatiklubben anlitat oss med samma upplägg för klubbmästerskap, äger du en ducati så bli medlem i Svenska Ducatiklubben och häng med på detta tillsammans med många trevliga hjälpsamma entusiaster.
Vill du bara träna och köra trackday så kan du anmäla dig till gruppen Lugnare eller Snabbare, då får du 6×20 min trackdaysessioner denna dag och får samtidigt uppleva fyra starter och race, 25 ylande japs hojar eller 25 mullrande ducatis som alla vill vara först. Hårresande!

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

We miss u all!
Stay safe & healthy