Actionpics nyheter 11 oktober

Hej bästa bandeltagare,
Hösten har infunnit sig, har varit många varma fina dagar i september men nu i oktober så påminner temperaturerna om att säsongen är nog definitivt slut för det här året.
Men, planeringen för 2021 pågår för fullt och vi hoppas kunna presentera något riktigt bra under november månad.

Onebike erbjudande,
Onebike erbjuder Actionpicskunder 15% rabatt (gäller EJ reavaror).
Ange koden ACTIONPICS när du lägger beställning hos Onebike.se
Två supererbjudanden från Onebike nedan, stövel och hjälm!
En bra stövel kan vara skillnaden mellan en tidigt avslutad säsong eller inte. Instinktivt tar vi emot oss med fötter eller händer vid omkullkörning. Att investera i riktigt bra skyddsstövlar eller t.ex. en riktigt bra handske är väl värt för det kan vara helt avgörande när olyckan är framme.

 

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

We miss u all!
Stay safe & healthy