Actionpics nyheter 19 maj

Hej bästa bandeltagare,
Årets första covid-19 anpassade trackdays för Actionpics har genomförts och med anpassningar så blev det väldigt bra. Vädret visade sina alla sidor, temperaturskillnader och vind om vartannat men det hindrade inte många att glädjas på banan.

Vi vill tacka FAVO som arbetade hårt med att servera luncher till alla som förbeställt (och alla som inte förbeställt). Och en verkligen grymt bra hamburgare serverades på lördagskvällen.
Appropå hamburgaren, den ingår på Gelleråsen Arena i avgiften efter din första avslutade dag, hur bra är inte det?!

Suzuki MC var som alltid på plats med personal och motorcykel. En hel del provkörningar av Suzuki GSX-R1000R 2020 genomfördes, jättekul med intresset!

Team Suzuki Sweden var hårt engagerade i våra och deras kunder gällande förarutveckling. Mycket kul att följa och få ta del av så mycket positiva upplevelser, jättekul! Boka din plats du med till nästa trackday.

Bactor MC slet hårt i det omväxlande vädret, regndäck, slicks, regndäck, slicks…..
Glöm inte att förbeställa delar och däck i god tid till nästa trackdays Gelleråsen 30-31 maj.

Fotograf Leif Daremo var runt och fotade på fredagen. Leifs bilder finns på Facebook och kan användas fritt, du hittar dom sorterade i album gruppvis här!
Vi hade en ytterligare fotograf på plats under lördagen men dom bilderna är fortfarande under redigering och urval, vi återkommer med besked när dom finns för beskådning.

Transpondertider från helgen återfinns på länk under Actionpics webbsida här!

Alkohol & Drogpolicy,
Som en förebyggande åtgärd gällande drog & alkoholkonsumtion i samband med bandagar arrangerade av Actionpics har vi idag publicerat riktlinjer för allas trivsel och säkerhet. Nedan policy återfinns på hemsidan här!
Alkohol- och drogpolicy Actionpics bandagar,
Det är framför allt för att förhindra skadligt bruk bland våra medarbetare och deltagare/kunder som vi har en alkohol och drogpolicy.
Syftet är att undvika ohälsa, tillbud, olyckor, onödiga kostnader och att värna om en god miljö när vi träffas vid motorbanor.
Målet är en säker och trivsam plats med väl fungerande medarbetare och deltagare/kunder när vi träffas och utövar motorsport tillsammans.
Att ha en öppen attityd, personligt ansvarstagande och ett seriöst förhållningssätt till alkohol och droger är en förutsättning för att kunna förebygga problem.
Riktlinjer,
Alla i motorbanans depåområde ska vara nyktra och drogfria. Det accepteras inte heller att komma bakfull till ett aktuellt arrangemang.
Överträdelse medför att man blir avvisad från depåområdet.
Brukande av droger är nolltolerans!
Alkohol kan få förekomma i mindre begränsad mängd, t.ex. öl eller glas vin till middagen på kvällen. Alkoholförtäring ska vid dessa tillfällen hanteras med omdöme.
I de fall som arrangören bjuder på middag erbjuds endast alkoholfria alternativ som tillhörande dryck.
Vi har alla ett ansvar för den miljö vi vistas i. Misstänker man att någon i vår omgivning som vi utövar motorsport tillsammans med har problem är det alltid rätt att handla. Tala först med individen själv om din oro, om ingen förbättring sker, tala med oss som arrangör.
Alkomätare,
Som arrangör har vi tillgång till alkoholmätare och kommer vid misstanke användas för utandningsprov.

Actionpics trackdays 2020,
30-31 Maj – Gelleråsen Arena, enstaka platser i Grön grupp
16-17 Juni – Mantorp Park, enstaka platser i Grön grupp
18 Juni – Trackday (ny), begränsat antal platser
29-30 Juni – Gelleråsen Arena, enstaka platser i Grön grupp
16-17 Juli – Kinnekulle Ring – FULLBOKAD
15-16 Aug – Scandinavian Raceway Anderstorp (lörd, sönd), nästan fullbokad
3-4 Sept – Mantorp Park Säsongsavslutning

Vi ses i sommar!