Actionpics nyheter 24 dec

Hej bästa kund,

Actionpics teamet vill först passa på att önska en riktigt God Jul innan du kanske slutar läsa :-).
Vi har rivstartat bokningen på ett fantastiskt sätt, det märks att vår kalender för 2020 uppskattas.
Rudskogen verkar vara populärt och uppskattat, har du inte bokat hit så tycker vi verkligen att du ska göra det för en ny upplevelse tillsammans med oss och andra härliga deltagare.
Vi har fört diskussioner med Finland och nya Kymi Ring men beslutat att avvakta med erfarenheter av andra nya banor och de organisatoriska och infrastrukturella problem som brukar finnas under minst första året, kanske 2021 när allt har satt sig, kanske…. ;)

Mantorp Park premiären med Actionpics 15-17 maj, endast fåtalet platser kvar nu i Röd och Gul grupp, kanske en sista minuten julklapp till någon, eller till dig själv?
Notera att du kan boka bra fredagen, eller bara lrödag och söndag, eller samtliga tre dgr för bästa pris.

Gotland Ring med Inte Bara Fest,

Saknar du Gotland Ring så vill vi slå ett slag för vår samarbetspartner Inte Bara Fest med Sören Lundell som arrangerar för 11e året i rad körning på Gotland Ring.
Den 22-25 juni direkt efter midsommarhelgen erbjuds fyra heldagar på Gotland Ring. Vi kan varmt rekommendera att boka med Inte Bara Fest för i Sörens händer är du trygg och kommer även få bästa möjliga lunchmat, bankörning med kvalitet och instruktörer som kan coacha och se till att alla får ut mesta möjliga av bankörningen.
Surfa in på IntebaraFest och läs mer!

Actionpics trackdays 2020,
15-17 Maj – Mantorp Park (fred, lörd, sönd)
2-3 Juni – Rudskogen Motorsenter Norge
16-17 Juni – Mantorp Park
18 Juni – Raceday ”Midsommarracet” (träning, kval, race)
29-30 Juni – Gelleråsen Arena
16-17 Juli – Kinnekulle Ring
15-16 Aug – Scandinavian Raceway Anderstorp (lörd, sönd)
3-4 Sept – Mantorp Park Säsongsavslutning

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB. Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses 2020!

Från oss Alla, till er Alla, en riktigt God Jul !