Actionpics nyheter 8 dec – Nytt samarbete

Hej bandagsdeltagare,

Missade du november dealen?
Det finns fortfarande chans att göra en bra deal om du bokar dina dagar för 2020 nu i december månad.
Förutom rabatt så kan du betala 50% nu i dec och resterande 50% per trackday senast 30dgr innan körningen, påminnelse kommer med e-post. Använd rabattkupong TIO i webbshopen på order över 5 000:- för att erhålla 10% rabatt. Erbjudandet gäller hela december månad.
Men, vänta inte för länge, t.ex. så Mantorp Park 15-17 maj 2020 har mindre än 10 platser kvar i vissa grupper.

Suzuki Team Sweden & Actionpics,
Suzuki Team Sweden & Actionpics inleder ett samarbete för att ytterligare utveckla det redan goda samarbete Actionpics har sedan 10 år med Suzuki Motorcyklar i Sverige.
Samarbetet innebär att Actionpics bandeltagare kommer att träffa teamets förare på deras bandagar. Teamet kommer också kunna hjälpa till att instruera och utbilda de deltagare som vill utvecklas och bli en bättre och säkrare förare. En fantastisk möjlighet för dig som deltagare att dra lärdom från några av de bästa roadracingförare Sverige har idag.
Läs fullständiga pressreleasen här!

Julklappstips,
Det går att köpa presentkort i webbshopen om du vill ge bort en gåva till en nära vän, eller varför inte tipsa någon som du känner om vad du önskar dig. Bestäm om presentkortet ska gälla för en specifik bandag eller ett valfritt belopp att använda fritt vid bokning.
Vi skickar presentkort och faktura till beställaren.

Actionpics trackdays 2020,
15-17 Maj – Mantorp Park (fred, lörd, sönd)
27-28 Maj/2-3 Juni – TBA
16-17 Juni – Mantorp Park
18 Juni – Raceday ”Midsommarracet” (träning, kval, race)
29-30 Juni – Gelleråsen Arena
16-17 Juli – Kinnekulle Ring
15-16 Aug – Scandinavian Raceway Anderstorp (lörd, sönd)
3-4 Sept – Mantorp Park Säsongsavslutning

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB. Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses 2020!

Actionpics med personal önskar en trevlig 2a advent!