Actionpics nyheter 23 mars

Snart fullbokat på Mantorp Park i maj,
Actionpicspremiären på Mantorp Park 11-13 maj (fred, lörd, sönd) börjar det bli ont om platser till. Snabb grupp är fullbokad sedan en tid, det finns TVÅ platser kvar i Race grupp (först till kvarn) och sen finns lite fler platser till Medel/Lugn grupp.

Ett kort stop på Gelleråsen under nationaldagen är planerat för att åt Ducati Sverige hjälpa till att genomföra deras officiella trackday för nya och gamla kunder som kör Ducati (notera att Ducati mc är ett krav denna dag).
Hög tid att boka nu för det finns endast en plats kvar i Medel, några fler i Lugn.

Nästa stop som blir Anderstorp 8-10 juni är väldigt bokad också, finns endast platser kvar i Medel/Lugn grupp, snabb och race grupp är fullbokade.

Sen åker cirkusen till Mantorp Park direkt efter midsommar och här finns det lite fler platser kvar. Denna gång på Mantorp Park kör vi även populära APC challenge race. Som närmaste supporter kan du från taket av depåboxarna se nästan hela varvet runt, tokspännande!

Gelleråsen 12-13 juli har lite platser kvar i samtliga grupper men det börjar minska och är mindre än fem platser kvar i Snabb grupp.

Kinnekulle Ring 19-20 juli har endast platser kvar i Lugn grupp, övriga grupper är fullbokade.

Q8 Oils & Actionpics,
Vi har i mer än tio år nu förvaltat förtroendet från Q8 Oils som leverantör och partner och är verkligen stolta över att Q8 Oils väljer att vilja fortsätta samarbeta med Actionpics även 2018.
Du som deltagare kommer kunna ta del av smörjolja för mc som vi lottar ut, träffa representant från Q8 oils för att fråga vad du undrar.
Och ibland kommer tomten komma med lite giveaways som utmärkt bra kedjeolja för att ge drivpaketet lite kärlek.

Grundkit för trackday – Bactor MC,
Tillsammans med Bactor har vi tagit fram ett ”grundkit” för dig som kör bana aktivt och vill slippa borra själv i skruvar och muttrar vilket inte alltid är helt enkelt.
Bästa försäkringen både för Dig själv och dina kamrater på banan.
– Säkrade bromsar, byter man hjul ofta så finns ingen bättre säkerhetskontroll än att bromsoken är låsta med najtråd.
– Oljefilter och oljeplugg som du låser med najtråd varje gång du byter olja själv, och även påfyllnadslocket som kan bytas som tillval.
– Bort med ev. glykol ur kylsystemet så det inte blir såpahalt på banan om en olycka skulle inträffa.

Låsbart oljefilter, låsbar oljeplugg med magnet, låsbara bultar för bromsok i rostfritt (titan finns som tillval), MoCool för att ersätta glykol i kylsystemet.
Obs! MoCool innehåller inte frostskydd om din mc förvaras där risk för frysgrader uppstår!

Köp till olja, najtång och låstråd om du inte har tillgång till det.

Klicka på bilden nedan för att beställa.

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 11-13 Maj
– Gelleråsen 6 juni – Ducati Sverige
– Anderstorp 8-10 Juni
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli
– Kinnekulle 19-20 Juli
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se