Actionpics nyheter 19 januari

Actionpics & Vartex inleder samarbete till säsongen 2018,
Vartex är ett av Sveriges ledande grossistföretag inom cykel, mc tillbehör och motionsredskap. Välkända varumärken som Arai, Knox, Held, Daytona m.fl. finns i sortimentet från Vartex.
Under 2018 på Actionpics trackdays kommer du som deltagare ha möjlighet att testa Arai Chaser-X och flaggskeppet inom racing RX-7V samt handskar och ryggskydd från Knox. Du som är intresserad av att testa utrustning på riktigt innan du köper din nästa hjälm t.ex. har här världens möjlighet att inte bara spegla dig, klämma och känna. Låna en hjälm och kör ett pass, eller varför inte ett par handskar från Knox, kanske dina nästa handskar.
Nu längtar vi mer än någonsin efter att duka upp detta på Mantorp Park 11-13 maj åt Er, varmt välkomna!

Officiell Ducati Sverige trackday,
Actionpics har fått förtroendet att arrangera en officiell trackday åt Ducati Sverige som kommer genomföras på Gelleråsen den 6e juni, en märkesdag för Ducati på Sveriges nationaldag. En heldag på banan med instruktörer, representanter från Ducati och återförsäljare.
Alla som kör en Ducati, ny som gammal, liten som stor är välkommen att anmäla sig. Monster, Scrambler eller Panigale, det finns ingen begränsning.
Vi kör i olika grupper efter fart och erfarenhet, finns plats för alla nivåer av talang eller icke talang. Anmälan görs på Actionpics webb.

MC Mässan 2018,
Årets MC mässa närmar sig, nästa vecka den 25-28 januari i Göteborg.
Vi kommer att befinnas oss på mässan under fredag och lördag för att se alla nyheter och besöka våra samarbetspartners.
Ryck tag i oss om du ser oss, hoppas vi ses :-)

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 11-13 Maj
– Gelleråsen 6 juni – Ducati Sverige
– Anderstorp 8-10 Juni
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli
– Kinnekulle 19-20 Juli
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se