Actionpics nyheter 14 november

Hej bandagsdeltagare,

Nu i helgen som gick avgjordes årets MotoGP och på något sätt känns det även som att hela motorcykelsäsongen verkligen tog sin sista suck, luften gick ur helt.
Trist, men allt gott har ett slut… men snart kör vi igen, håll ut :- )

Nu är det bara att blicka framåt och börja planera nästa år, vare sig du ska köra VM eller trackdays i Sverige så är planering och framförhållning rätt bra och du kan i god tid sprida ut kostnaderna över de tråkiga mörka månaderna med lite planering och förnuft.
Bokningarna för 2018 har börjat dugga in och vill du som många andra dela upp betalningen över ett antal månader så kontakar du bara oss för en lösning.

Trackdays och Race – Allt under ett tak och tillfälle, pick a date and ride with us.

Provkörningsnyheter 2018,
Under 2018 kommer du som Actionpics deltagare kunna provköra några av de hetaste nyheterna som många pratar om vid flera tillfällen, nya Ducati V4 och Suzuki GSX-R1000RR.

Vår partner Bike Trollhättan kommer dessutom ha raceutrustade Ducati V4 och Yamaha R1 som går att hyra heldag, halvdag med eller utan en personlig instruktör för coaching. Måste bokas i god tid, redan nu är några dagar bokade!!
Mer info kommer snart men kan redan nu lämnas på begäran, kontakta oss.

Boka trackdays nu – det lönar sig,
Bokning för minst 10 000:- i värde ger 15% rabatt, använd kupongkod ”femton”.
Bokning för minst 5 000:- i värde ger 10% rabatt, använd kupongkod ”tio”.
Rabattkoderna är giltiga endast till 30 November och en gång per person, kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Behöver du faktura utställd till företag så använder du också webbshopen eller så kontaktar du oss på mail alternativt telefon.

Och du, glöm inte bort att det ingår alltid EL och och alla deltagare är SMA försäkrade under trackday med Actionpics. Bactor MC är alltid på plats för däck/tillbehör och alltid transpondermöjlighet med professionell operatör.

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 11-13 Maj
– Anderstorp 8-10 Juni
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli
– Kinnekulle 19-20 Juli
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Tips – Grundkit för trackday,
Tillsammans med Bactor har vi tagit fram ett ”grundkit” för dig som kör bana aktivt och vill slippa borra själv i skruvar och muttrar vilket inte alltid är helt enkelt.
Bästa försäkringen både för Dig själv och dina kamrater på banan.
– Säkrade bromsar, byter man hjul ofta så finns ingen bättre säkerhetskontroll än att bromsoken är låsta med najtråd.
– Oljefilter och oljeplugg som du låser med najtråd varje gång du byter olja själv, och även påfyllnadslocket som kan bytas som tillval.
– Bort med ev. glykol ur kylsystemet så det inte blir såpahalt på banan om en olycka skulle inträffa.

Vintern är lång och en billig investering när du ändå ska ge hojen kärlek i vinter, låsbart oljefilter, låsbar oljeplugg med magnet, låsbara bultar för bromsok i rostfritt (titan finns som tillval), MoCool för att ersätta glykol i kylsystemet.
Obs! MoCool innehåller inte frostskydd om din mc förvaras där risk för frysgrader uppstår!

Köp till olja, najtång och låstråd om du inte har tillgång till det.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se