Actionpics nyheter 22 oktober

Hej bandagsdeltagare,

Nu har vi äntligen snickrat klart med en kalender för 2018 och vi har lyssnat på önskemål om en ytterligare körning på Mantorp Park. Vi har även arbetat vidare med våra värderingar, det ska vara säkert, enkelt, okomplicerat och hög kvalitet, Quality Tracktime helt enkelt.

SMA – Svenska Motorsport Alliansen – alla deltagare på Actionpics trackdays kommer obligatoriskt vara försäkrade med en licensförsäkring via SMA.
Ett personskydd för att alla oavsett mc eller grupp ska ha en personlig försäkring i händelse av olycksfall. Det här är ett kvitto på att vi bryr oss om Dig!

EL i depå ingår alltid, inga tillkommande avgifter för EL vid incheckning!

Men hur blir nu 2018,
Practice makes Perfect och därför kommer vi starta året på Mantorp Park i början av maj, just like old days. Den 2-3 maj drar vi igång säsongen på Mantorp Park och då är det fokus på Quality tracktime.
Inget race denna gång, bara mycket bantid för alla, som alltid!

Efter premiären på Mantorp reser cirkusen vidare till Anderstorp Raceway där vi kör tre hela dgr 8-10 juni och avslutar med race Actionpics Challenge rond 1 på söndagen. Här vet alla som varit med hur mycket tid på banan det blir då vi samarbetar med ARC’s professionella funktionärer som bemannar posteringar och racecontrol för bästa effektivitet.

Nu är vi framme mot slutet av juni och då lyckades vi klämma in en till Mantorp Park direkt efter midsommarhelgen, självklart även med race som önskats.
Vad passar inte bättre än att först fira midsommar och sen åka till Mantorp Park på söndagen för två heldagar med träning och avslutar med race Actionpics Challenge rond 2!

Sen fortsätter juli med Gelleråsen och Kinnekulle som tidigare, Quality Tracktime vid dessa tillfällen, fokus på mesta möjliga bantid och inga race.
När vi sen kommer till Augusti så intar vi Gelleråsen 9-10 augusti och genomför två heldagar med träning och avslutande race Actionpics Challenge Rond 3.

Allt gott har ett slut, och även 2018 så avslutas säsongen på Mantorp Park 30-31 augusti med bandagar och Actionpics Challenge Final.
Minst lika effektfullt som 2017 vågar vi lova redan nu.

Det lönar sig att boka tidigt,
Bokning för minst 10 000:- i värde ger 15% rabatt, använd kupongkod ”femton”.
Bokning för minst 5 000:- i värde ger 10% rabatt, använd kupongkod ”tio”.
Rabattkoderna är giltiga endast till 30 November och en gång per person, kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 2-3 Maj
– Anderstorp 8-10 Juni
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli
– Kinnekulle 19-20 Juli
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se