Actionpics nyheter 23 november

Hej bandagsdeltagare,

Great News – Notera nytt datum för Actionpics Mantorp Park premiär 2018!

Actionpics startar säsongen 2018 den 11-13 maj på Mantorp Park!!
Fredag, Lördag, Söndag – Tre heldagar varav två är helg-dgr och fredagen är klämdag då torsdag 10e maj är Kristi himmelfärdsdagen.
Det kan omöjligtvis bli bättre än så här för trackday-lovers :- )

 

Ducati satsar med Bike Trollhättan 2018,
Nu släpper vi nästa provkörningsbomb!
Genom vår partner Bike Trollhättan tillsammans med Ducati Sverige så kommer nya Ducati Panigale 959 Corse finnas för provkörning på samtliga Actionpics bandagar. Provkör på gata eller bana, valet är ditt!
Nya supernyheten Panigale V4 kommer att finnas för provkörning som gatversion vid olika tillfällen men det kommer också finnas en raceversion med slicks, racekåpor, racefotpinnar etc som kan hyras av Bike Trollhättan per timme, halvdag eller heldag, kontakta oss för mer info.

Slutspurt – Boka innan 30 november,
Bokning för minst 10 000:- i värde ger 15% rabatt, använd kupongkod ”femton”.
Bokning för minst 5 000:- i värde ger 10% rabatt, använd kupongkod ”tio”.
Rabattkoderna är giltiga endast till 30 November och en gång per person, kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Betala 50% som bokningsavgift nu och resterande nästa år, dock senast 30dgr före din trackday. Är det inte skönt att kunna dela upp betalningen så här års?

Behöver du faktura utställd till företag så använder du också webbshopen eller så kontaktar du oss på mail alternativt telefon.

Och du, glöm inte bort att det ingår alltid EL och och alla deltagare är SMA försäkrade under trackday med Actionpics. Bactor MC är alltid på plats för däck/tillbehör och alltid transpondermöjlighet med professionell operatör.

Actionpics KALENDERN 2018,
– Mantorp Park 11-13 Maj
– Anderstorp 8-10 Juni
– Mantorp Park 25-26 Juni
– Gelleråsen 12-13 Juli
– Kinnekulle 19-20 Juli
– Gelleråsen 9-10 Aug
– Mantorp Park 30-31 Aug

Varmt välkomna till Actionpics 2018,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.

Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se