Actionpics nyheter 9 juni

Äntligen, säsongen är igång på riktigt!
Bravissimo!! Nationaldagsfirande 6 juni på bästa möjliga sätt med 100% italienskt, ett galet varmt Gelleråsen Arena med Ducati North Europé.
Återförsäljarna på plats servade sina kunder på bästa sätt med dricka, pepp och meckhjälp. Ni är alla bäst på vad ni gör med era kunder.
Ett fullbokat arrangemang med fantastiska deltagare som höll i och körde ända fram till klockan slog 17:59! Vi ses väl nästa år igen den 6e juni?

Tina från MeltrockPhoto MC fotograferade under dagen och har börjat lägga ut bilder på sin facebooksida, kolla här MeltrockPhoto MC , klicka på foton och välj album.

Next stop Mantorp Park 19-20 juni,
Du som är anmäld till nästa arrangemang på Mantorp Park 19-20 juni, det finns fem st platser kvar i depåbox. Vill du köra race men ännu inte anmält dig så måste anmälan för race APC Challenge ske senast 7 dgr före, tisdag kväll 11 juni stänger anmälan.

Slutbetalning Gelleråsen 11-12 juli,
Är du anmäld till Gelleråsen 11-12 juli men inte har slutbetalt din plats ännu? Notera att slutbetalningen ska vara Actionpics tillhanda senast tisdag 11 juni, påminnelse kommer att skickas med e-post.

BMW Motorrad Trackdays 8-9 aug – Powered By Actionpics,
Välkommen till BMW Motorrad Track Days!
I år har BMW Motorrad Nordic teamat upp med Actionpics.se för att kunna erbjuda en absolut oförglömlig upplevelse på banan och i depån tillsammans.
Alla BMW motorcyklar oavsett touring eller race är välkomna, det finns plats för alla då vi kör i olika hastighet/tempo grupper.
Utöver två heldagar med körning tillsammans med BMW Motorrad-vänner får du också tillfälle att prata med BMW Motorrads erfarna tekniker, provköra och uppleva nya S1000 RR och mycket mer.
Middag ingår på kvällen den 8e augusti.
Make life a ride!
Kostnaden för två heldagar är endast 2,000:-!
Bokning sker i webbshopen

Krav för att delta,
BMW motorcykel
Fullständig skyddsutrustning

Kalender 2019,
19-20 Juni – Mantorp Park
2 juli – Gelleråsen Arena Suzuki Sverige (endast suzuki mc)
11-12 Juli Gelleråsen Arena
18-19 Juli Kinnekulle Ring
8-9 Aug Gelleråsen Arena BMW Motorrad (endast bmw mc)
4-6 Sept Mantorp Park Säsongsfinal

Varmt välkomna till Actionpics 2019,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses i sommar!

// Actionpics.se