Actionpics nyheter 3 nov

Trackdays 2020
Äntligen kan vi presentera 2020 års kalender med Actionpics. Vi har arbetat in i det sista för att kunna presentera så gott som alla arrangemang med undantag för ett enda som för närvarande står som TBA 27-28 maj.
Vi har suttit ner med banägare för att hitta den bästa kompromissen vad gäller datum och variation på banor. Tveklöst är detta den bästa kalender någonsin med helgdagar både i maj på Mantorp Park och i augusti på Scandinavian Raceway Anderstorp som vi glädjande nog kan återinföra i kalendern.
Vi har lyssnat på Er och på egna intryck och därför beslutat att vi kommer att köra fasta tider med tidsschema på alla stora banor där vi också kan ha två ambulanser för att inte riskera stillatid om olyckan är framme och räddningspersonalen måste arbeta, för att du ska få mesta möjliga bantid!
Inga race på trackdays! Vi har ett race som är förlagt till en raceday 18 juni på Mantorp Park. Alltså trackdays är och kommer vara endast trackdays och inget annat.
Inga märkesdagar, alla märken alltid välkomna på våra egna datum i kalendern nedan!

Hur ser kalendern ut då 2020,
15-17 Maj – Mantorp Park (fred, lörd, sönd)
27-28 Maj – TBA
16-17 Juni – Mantorp Park
18 Juni – Raceday ”Midsommarracet” (träning, kval, race)
29-30 Juni – Gelleråsen Arena
16-17 Juli – Kinnekulle Ring
15-16 Aug – Scandinavian Raceway Anderstorp (lörd, sönd)
3-4 Sept – Mantorp Park Säsongsavslutning

Boka tidigt rabatt hela november mån,
15% rabatt på ordrar över 10 000:- innan 1 dec, använd rabattkod ” femton ”
10% rabatt på ordrar över 5 000:- innan 1 dec, använd rabattkod ” tio ”

Är du företagare och vill ha en samlingsfaktura på dina bandagar, kontakta oss via mail så ordnar vi ett korrekt fakturaunderlag åt dig.

Psst, kom ihåg att du som privatperson alltid kan betala 50% nu som bokningsavgift och resterande 50% senast 30 dgr före resp. bandag.

Suzuki + Actionpics = 10år,
Suzuki och Actionpics firar 10 år som partners 2020 och kommer att hitta på anledningar att fira detta kommande säsong.
Med anledning av detta är bl.a. Suzuki det enda motorcykel märke vi arbetar med 2020. Precis som tidigare kommer GSX-R1000R kunna provköras på bandagar och personal från Suzuki kommer finnas på plats. Mer kommer att hända under säsongen men det blir överaskning senare.

Varmt välkomna till Actionpics 2020,
Come Join us, Come Train with us, Come Race with us, Come Feel alive with us.

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller så betalar du avgiften direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB, alternativt använder du Swish till nummer 123 3381 241 Lenoa AB.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

Vi ses

// Actionpics.se