arai

Covid-19

INFORMATION GÄLLANDE CORONA COVID-19

I den kontakt vi har haft med myndigheter samt motorbanor Mantorp Park, Gelleråsen Arena och Kinnekulle har det framkommit att arrangemang som de träningar Actionpics arrangerar kan genomföras med en del anpassningar och förändringar.
Vi känner oss trygga med att vi inte kommer bidra till någon extra smittspridning då motorbanorna tagit fram riktlinjer och anpassningar för oss och andra hyresgäster. Som bokad deltagare får du information strax arrangemang med e-post.

Det uppmanas till träning, Folkhälsomyndigheterna säger ”Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta.” Vi genomför det vi kan och tar beslut för vad vi kan göra med utgångspunkt från det riskbedömningsdokument som FHM tagit fram. Samtidigt har vi alla ett stort samhällsansvar för att hindra riskspridningen och därför är det viktigare än någonsin att man vid minsta symptom stannar man hemma!

Dessa restriktioner och anpassningar gäller fortsättningsvis,
– Depån delas in i zoner och och deltagarna ska använda hela området med gott om avstånd till varandra
– Reducerat antal personer i depåboxar, max 6 personer per box
– Förarmöte gruppvis med den grupp du är anmäld till, kom ihåg att hålla avstånd till varandra
– Incheckningen är anpassad på plats för att hålla distans till dig som deltagare och mellan dig och andra deltagare
– Använd handsprit som finns utplacerad, tvätta händerna

Vi är måna om våra deltagare och deras hälsa och ber att alla följer dessa riktlinjer så får vi alla en mycket bättre och riskfri miljö att vistas i när vi tränar.
Håll dig gärna uppdaterad med Folkhälsomyndighetens löpande information på www.folkhalsomyndigheten.se

Välkommen till depån

Actionpics med personal