Actionpics nyheter 1 juni

Hej bandagsdeltagare,

Säsongen är igång nu på riktigt. Två fantastiska dagar avverkades på Mantorp Park nyligen och om bara en vecka drar vi igång nästa arrangemang på Anderstorp 9-11 juni. Det finns fortfarande några platser kvar i Race grupp och Medel/Lugn grupp om du är intresserad.
Precis som på Mantorp så avslutas helgen på Anderstorp med två Actionpics Challenge race heat.

På Mantorp Park fotograferade Vrånglebäck Fart & Foto båda dagarna och har publicerat massor med bilder på sin facebooksida, klicka här!

Foto Robban fotograferade under onsdagen och hans bilder finns publicerade här!

Anderstorp 9-11 juni & ActionPics Challenge 2017,
Nu är det nära till Anderstorp 9-11 juni och det finns några platser i Race gruppen och några fler i Medel/Lugn grupp. Passa på och ta chansen att köra på Sveriges enda historiska Grand Prix bana, tre heldagar med massor med körning och även race mot slutet av sista dagen, Actionpics Challenge del två genomförs vid detta tillfälle.
Anderstorp motorklubb sköter bemanning runt banan för högsta säkerhet och minsta möjliga avbrott.

Kom ihåg, ingen Licens behövs oavsett grupp. Alla deltagare är per automatik försäkrade och skyddade med engångslicens genom Svenska Motorsport Alliansen.

Trackdays och startplats till AP Challenge bokas i webbshopen

Actionpics KALENDERN 2017,
– Anderstorp 9-11 Juni – Snabb grupp fullbokad, finns platser i övriga grupper
– Gelleråsen 13-14 Juli – Finns endast två platser i Race grupp!!
– Kinnekulle 20-21 Juli – FULLBOKAT
– Gelleråsen 16-17 Aug – 50% bokat
– Mantorp Park 31 Aug – 1 Sept – 50% bokat

Varmt välkomna till Actionpics 2017,
Come Join us,  Come Train with us,  Come Race with us,  Come Feel alive with us

Boka Bandag,
För att boka plats så kan du använda vår webbsida och boka online eller om du föredrar så betalar du direkt till Bankgiro 238-0285 Lenoa AB och lämnar meddelande om vem du är och datum du bokar.
Det går också bra att betala din order med Swish till nummer 123 3381 241.
Glöm inte att lämna information om vilken bandag du anmäler dig till samt ditt namn och kontaktuppgifter på betalningen, inom 10 dgr får du bekräftelse med epost.
Följ Actionpics på Facebook . Bli ett fan och lägg upp bilder, filmer och tankar samt ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer!
Har du frågor så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@actionpics.se , alternativt telefon 073-6873504.

// Actionpics.se